Alicelindstrom

Julklappstips - till dom som behöver det som mest

 
1. Överlednadspaket  /  2. Vinterpaket  /  3. Nötkräm  /  4. Vattenreningstabletter  /  5. School-In-A-Box
 
Den perfekta julklappen till den som har allt, den som gör mycket för andra, den som inte alltid gör mycket för alla, för vem som helst i alla åldrar kan du ge något som ges till någon annan. Köp ett Vaccinpaket i någon annans namn eller skänk pengar till en organisation som du vet personen brinner för i hens namn. Här ovan tipsar jag om fem olika paket från Unicef som kan rädda barns liv ute i världen. Andra organisationer med liknande julklappar är: WWF, Läkare utan gränser, Rädda barnen, Vi skogen och Giving People.
 
DN har även skrivit en bra artikel om julklappsinsamling runt om i Sverige. Ge en julklapp till ett barn i Sverige som inte kommer få några julklappar i år. Du hittar artikeln här med information om julklappsinsamlingarna.
 
PS. perfekta sista minutenjulklappen då du inte behöver vänta på att få hem något. På flera av sidorna kan du skriva ut ett gåvobevis och ge bort i julklapp ♥

Sarah

Vilka bra tips om man behöver lite hjälp med sina julklappar :)


blogg: http://CheerSarah.devote.se
Jeanette

Så himla bra idé på paket! Sådana paket är verkligen så viktiga


blogg: http://nouw.com/jeanettek
Yasmine

Detta är min typ av julklapp! Jag ska bara ge sånt nästa år har jag bestämt mig för! :)


blogg: http://www.yasmissy.blogg.se
JoJo

så himla bra julklappstips!!


blogg: http://nouw.com/rockdoll
Pauline Hurtig

Så himla bra tips!


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin