Alicelindstrom

Look Fantastic November

 inlägget är ett samarbete

En ny LookFantasic box är här och denna gång är temat dark wonder. Jag hade detta innehåll i min:

Laura Gellar - Baked Gelato Swirl Illuminator in 'Glide Honey' - En highlight i en guldig ton, såå snygg! Den kommer jag nog även att använda på ögonlocket för jag saknar en super guldig och glittrig ögonskugga.

Ren - Evercalm Global Protection Day Cream - En dagkräm som ska skydda huden. Jag älskar att testa nya hudvårdsprodukter så den här ska bli spännande!

Bubble T - LookFantastic Dark Wonder Bath Bomb - En badbomb som innehåller acai och hibiskus, hur härligt låter inte det? Jag har aldrig fått en badbomb i en sån här box så det är väldigt roligt.

Mellow - Precision Pen Eyeliner - En svart eyeliner penna med väldigt tunn spets, perfekt då jag just nu inte har något. I och för sig så använder jag inte eyeliner speciellt ofta, men skulle jag vilja så är det bra att ha en!

Elemis - Papaya Enzyme Peel - En ansiktsmask som peelar huden samt ska lämnas kvar i 15-20 minuter. Den ska återfukta och göra huden len, spännande!

Contour Cosmetics - Matte Liquid Lipstick - Jag älskar liquid lipsticks och just denna ska bli spännande att test hur länge den håller. Jag fick den i en väldigt fin beigerosa färg och jag gillar formulan starkt.


Pauline Hurtig

så roligt! :D


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Celine

Blev kär i din julheader! Verkligen så mysig och fin <33


blogg: http://nouw.com/celinelundqvists
elin

Åh så mycket fint smink!<3


blogg: http://nouw.com/johnssons
Matilda Berlin

Så fantastisk box!!! Har också fått hem den och jag blev verkligen kär i både daycreamen och highlightern =) KRAM <3


blogg: http://matildaberlin.seVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 21 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin