En heldag shopping

Våran andra dag i Bangkok spenderades först med att åka till busstationen och köpa bussbiljetter till Kambodja och efter det tog vi taxi till MBK som är en ENORM galleria med över 2000 butiker. Det blev inte så många köp för mig, vilket bara är bra. Jag hittade två saker jag verkligen behövde, en ny powerbank då min har gått sönder och nya hörlurar då även dom inte heller fungerar. Efter några timmar på MBK gick vi över till Siam som är ett område med gallerior som alla heter Siam (inte så bra koll). Där gick vi runt i lite fler butiker men köpte inget förutom lite påfyllning på mediciner att ha under resan. Det blev en lååång dag med många steg då vi gick i butiker från 11-22.
 

Pauline Hurtig

haha vilket fel, vad tokigt xD


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Amanda Eveline - Utbytesstudent i Singpore

men wow vad gott :D


blogg: http://evelineinabox.blogg.se
Jeanette

Oj, att ni orkade gå i butiker i så många timmar! Låter som bra träning det där haha :)


blogg: http://nouw.com/jeanettek
Ebba Granholm Ström

Alltså mitt shoppingberoende hade gått bananas där haha! Älskar shopping! Och alltså all mat som du lägger upp, ser så vansinnigt gott ut!


blogg: http://ebbagranholmstrom.blogg.se/
Josäfin Andersson

hahahaha första radens mitten-bild - bästa jag sett!


blogg: http://jossanamigo.blogg.se/

kom ihåg mig?

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 20 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com


  • Läsvärda inlägg

  • follow me @alicelindstroom    bloglovin