Full Moon Party

I natt var verkligen en av se sjukaste, roligaste och galnaste nätterna på länge! Vi var som sagt på Full Moon Party som är en ENORM fest på en strand här på ön Koh Phangan i Thailand med 10 000-30 000 besökare varje fullmåne. Vi kom dit vid 10 efter att ha målat oss med neonfärg på hotellet. Väl där köpte vi cider på seven 11 och neon outfits innan vi gick in på området och dansade natten lång. Vi gick på svenskspaning vilket gick betydligt lättare då vi tog en svensk flagg från ett franskt gäng. Tydligen gifte jag även mig med en Argentinare, blev inbjuden att bo hos någon i Tunisien, fick en danslektion av en sydamerikan och pratade med sååå många roliga människor. Synd bara att det finns så galet många dryga killar!
 
 
Längst stranden spelade ett antal olika DJs och vi hade våran favorit som spelade de bästa låtarna. Det fanns verkligen så mycket god mat att köpa längst stranden eller på gatorna så vi åt både pizza och munkar. Alkoholen köps i hinkar där det blandas etc en bruk fanta, liten flaska vodka, is och något mer. Väldigt starkt med andra ord så sånt delade vi på. Vi hittade ett gäng från Borås som vi hamnade på efterfest hos då våran taxi från hotellet skulle komma klockan 06.00 och fram emot 4 var man något trött i fötter av att gått runt på en strand och dansat så länge. En bra natt med andra ord!

My

Jäklar vad roligt :DDDD


blogg: http://monkiapa.blogg.se/
Amanda

Men gud va roligt, en sån upplevelse!


blogg: http://nouw.com/amandaisabellaa
Ida - foto & häst

Men åh så roligt med full moon party! Härliga bilder :)


blogg: http://idanilssonphoto.se/
Our new home - Linnéa

Gud vad häftigt det ser ut!!


blogg: http://www.nouw.com/ournewhome
Ajli Müller

Men jeeeeez, det verkar ju så fränt! Och grattis till äktenskapet ;)


blogg: http://ajlimuller.se/
Alice

Åh, så roligt ju! :D


blogg: http://lallizzlife.blogg.se
Josäfin Andersson

MEN ALLTSÅ GOALS??? Är inte alls avis haha, här hemma regnar och snöar det om vart annat så är bara fryst slask överallt haha...


blogg: http://jossanamigo.blogg.se/

kom ihåg mig?

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 21 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com


Min BLOPPIS


  • Läsvärda inlägg

  • follow me @alicelindstroom    bloglovin