Tankar om Kambodja

Igår kom jag till Phnom Penh. Här är vi en dag innan vi flyger vidare till Ho Chi Minh City och Vietnam. Det känns på ett sätt väldigt skönt att vi är här i Kambodja så kort tid, för det är verkligen ett jobbigt land att befinna sig i. Vi har åkt buss närmare tio timmar och sett landsbyggden och det gör mig så ledsen. Folket bor i skjul, man ser kornas revben och man märker tydligt av det som hände här under 70-talet. Vid gränsen satt tiggare utan ben och vi ser minskadade människor här och där som kravlar längst gatorna. I förrgår var nog den obehagligaste dagen på resan, vi såg en person som förmodligen är död nu. Han föll ihop på gatan och började rycka, hade svullna ögon och han mådde verkligen inte bra. När vi ropade på hjälp skrattade lokalbefolkningen åt oss och sa "Kambodja inte är som erat hemland". Det är ett fint land men det gör mig så ledsen.
 
 
Jag har inte så mycket bilder än från Phnom Penh men jag postar det jag har för att pigga upp mitt aningen dystra inlägg. På bild ett min vegetariska lasagne från igår, tredje gången vi åt på samma kedja i Kambodja  //  Krispy Kreme, min favorit donutkedja som jag testade i Australien i höstas //  Independence Monument

Celine

Usch vad hemskt!


blogg: http://celinelf.blogg.se
Amanda Eveline - Utbytesstudent i Singpore

uscha! men det är samtidigt viktigt att se sådant också. kram på dig!


blogg: http://evelineinabox.blogg.se
Netti Starby

Usch det är verkligen hemskt att se hur människor har det och förstår att du känner så! Kramis


blogg: http://nettistarby.blogg.se/
Matilda Berlin

Men fyy vad obehagligt!! Det skär verkligen i hjärtat att läsa =( Kram fining <33


blogg: http://matildaberlin.se
Louise

Men åh va hemskt :/


blogg: http://louiseelinore.com
Amanda Sofi

Tufft det låter, men lärorikt att se!


blogg: http://www.nouw.com/amandassofi
Miss Baby Peaches

Usch så hemskt! Så oerhört obehagligt och att folket reagerade på det sättet. Fruktansvärt! Hoppas verkligen inte att ni behöver uppleva mer sånt under resan.


blogg: http://babypeaches.blogg.se/
Jeanette

Men usch vad hemskt det låter att det är sådär, att ingen ens hjälper till och gör det lilla man kan. Förstår att det är en annan kultur och annat tankesätt men ändå, hemskt att man inte kan ha mer medmänsklighet. Förstår att det ska bli skönt att åka vidare.


blogg: http://nouw.com/jeanettek
Jonna

Nej, fy vad hemskt!


blogg: http://nouw.se/jonnaelb
Linnéa

Så hemskt, får verkligen ont i hjärtat av att läsa sådant här:(


blogg: http://linnearu.se/
Cornelia

Usch vad hemskt!Man märker verkligen vilken skillnad de är på olika länder!


blogg: http://corneliaingmarsson.blogg.se

kom ihåg mig?

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 20 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com


  • Läsvärda inlägg

  • follow me @alicelindstroom    bloglovin