Alicelindstrom

De senaste filmerna jag sett #5

American Made
Den såg jag i lördags tillsammans med familjen och den var betydligt bättre än vad jag trodde. Efter att ha sett den högt upp i de flesta filmlistor så gav jag den en chans. Filmen är based on a true story med Tom Cruise i huvudrollen där han spelar en vanlig pilot som blir anlita av CIA för att ta smygfoton över Sydamerika under slutet av 1970. Han börjar senare flyga knark och vapen åt bland annat Pablo Escobar under 1980. Spännande film som rekommenderas att se.
 
Dunkirk
Verkligen en omtalad film som legat högt uppe på topplistorna som jag gärna ville se. Filmen handlar om Operation Dynamo som ägde rum vid Dunkerque i norra Frankrike under andra världskriget, även denna är based on a true story. Det märks att det är en film som det spenderats mycket pengar på och att Hans Zimmer gjort musiken eller att Harry Styles är med gör den inte sämre. Rekommenderas att se, även om du inte är superintresserad av krig.
 
Lucky Logan
Den här tyckte jag inte var lika bra som de två här ovan, men helt klart sevärd ändå. I filmen får man följa Jimmy Logan, spelas av Channing Tatum, som får sparken från sitt jobb och övertalar han sina syskon att råna Charlotte Motor Speedway under ett NASCAR Race. En drama komedi som är helt okej.
 
The perfect catch/Fever Pitch
(filmen har olika namn om det är utanför USA eller inom) En typsik romantisk film som jag scrollade förbi på Netflix och valde att se. Lindsey, en workaholic, och Ben, läskigt obsessed med basebollaget Boston Red Sox har inte så mycket tillsammans men faller för varandra ändå. Då deras intressen (jobb och baseball) tar upp så mycket av deras liv försöker de komma fram till lösningar. Filmen handlar i stort om hur Bens stora intresse förstör deras förhållande. En mysfilm, även om min beskrivningen är aningen konstig.

Film&serier bloggen

Jag gillar verkligen American made , en riktigt bra film!


blogg: http://filmandserier.blogg.se
madabouttea.se

Kul med lite filmtips!

Ser fram emot massabilder när du är i Asien sen, inte alls avis (bara massor) haha.


blogg: http://madabouttea.se/
Erica

Superbra filmtips! :D Har tidigare blivit tipsad om att se "American made", får nog ta tag i det och se den nu.


blogg: http://lifebyerica.se
Jeanette

Roligt med lite tips :) Dunkirk är så himla bra!


blogg: http://nouw.com/jeanettek
Maria

Jag är så dålig på att titta på film och har alltid varit... Blir mest att jag tittar på dokumentärer och kanske nån serie ibland :)


blogg: http://gairamsbilder.blogg.se
Netti Starby

Kul att du visar dina senaste sedda filmer :-D Kramis


blogg: http://nettistarby.blogg.se/
Sarah

Va kul me filmtips :) Ja har inte sett nån av dom :)


blogg: http://CheerSarah.devote.se
Simon G

Dunkirk har jag velat se jättelänge, hade till och med glömt bort den men nu blev jag sugen på att se den för att du tipsade om den. Hans Zimmer = Yes då vet man att det är bra musik, händer att jag lyssna på den filmmusiken när jag redigerar, han gjorde ju musiken i Black hawk down "en annan krigsfilm". Tack för tipset! :)


blogg: http://simonpixel.webblogg.se
Angelica Wåhlin

Åh, vi ska kolla på nån ikväll :D


blogg: http://angelicawahlin.se/
Lina - en förvirrad filmnörd

Det må kanske vara förbjudet att säga men Dunkirk är i min mening den sämsta filmen från 2017. Så seg, så tråkig och så händelselös... och ingen känsla whatsoever. Men det är ju tur att någon gillar den =)


blogg: http://themoviefreak.se/Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 21 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin