Städning

- inlägget är ett samarbete -
Det finns betydligt många saker som är roligare än att städa. Ändå är städningen ett måste om man vill ha det rent och fräsch runt sig och i sitt hem. Alla har kanske inte tiden till att städa, varesig det handlar om veckostädning, flyttstädning eller fönsterputs. Då är det himla tur att det finns företag som specialiserar sig på sådant. Ett av dom företagen är DS Facility Management. Dom städar inte bara i hemmet utan även företagslokaler, butiker, trappor, hotell och dessutom har dom andra kompetenser utöver städningen. Exempel på det är kaffe, frukt, entrémattor, växter, fastighetsservice, bemanning. 
bild från google
Det här med städning av hemmet har jag förstått finns delade åsikter om. Vad har din åsikt kring städhjälp? Känns det konstigt att en främmande människa skulle städa ditt hem? och om du ändå måste städa undan innan städhjälpen kommer, är det ens lönt? (ni vet som man typ städar på ett hotellrum innan städerskan kommer så det inte ligger kläder öööööverallt). Eller tycker du att det är effektivt? Jag själv städar gärna själv, möjligen kan jag tänka mig flyttstädning om jag skulle bo i ett hus och inte känner att jag skulle hinna. Berätta gärna dina åsikter och om du har/haft städhjälp.

Pauline Hurtig

Theodor älskar att städa, så det är superkul att städa nu just för att han älskar att vara med! :D


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/

kom ihåg mig?

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 21 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com


Min BLOPPIS


  • Läsvärda inlägg

  • follow me @alicelindstroom    bloglovin