Hej från Södertälje

 
Hej från Södertälje, av alla ställen. Idag har jag spenderat större delen av dagen i en bil. Jag och familjen rullade hemifrån klockan åtta imorse och när vi kom fram gick jag en sväng i några butiker och vi har precis ätit middag på hotellet. Jag sitter nu med en chai latte från Espresso House och lite naturgodis och kollar på Easy A som går på trean, minnen! Vad gör jag i Södertälje? joo min moster gifter sig imorgon en bit utanför Södertälje så jag som min familj som bor i Norrland åkte ner redan idag. Imorgon blir det hotellfrukost, fix, vigsel, middag och sen sover vi över på den gård som middagen hålls på och på söndag åker vi hem. 

Sussi

Så härligt med bröllop. Förstår att ni kom lite tidigare när ni har sån lång väg att åka. Tur att vädret ska bli okej. Det är alltid lite trevligare med bröllop när vädret visar sig från sin finare sida.


blogg: http://nouw.com/enkelthemma
Emma Engström

Men vad roligt med bröllop, hoppas det blir hur bra och fint som helst! :D


blogg: http://nouw.com/emmaengstroms
Alice

Åh, så mysigt med bröllop, och hotellfrukost är ju alltid nice! ^^


blogg: http://lallizzlife.blogg.se
My

Åh vad roligt med bröllop :D


blogg: http://mynordqvist.se
Pauline Hurtig

vad kul!


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/

kom ihåg mig?

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 21 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com


Min BLOPPIS


  • Läsvärda inlägg

  • follow me @alicelindstroom    bloglovin