Alicelindstrom

Juni 2017

Juni är i ofta en väldigt bra månad, och juni 2017 var inget undantag. Därför tycker jag att vi kör på en throwback till några av de bättre dagarna under juni förra året, aka de få dagarna jag använde kameran och har bilder ifrån.
 
3 juni, min studentbal. Jag spenderade dagen med att gå mitt hår uppsatt, sminkade mig själv och tog sedan mängder av bilder innan jag åkte till balen. En bra kväll.
 
9 juni, min student. Jag låter väl bilden tala för sig men jag var så jäkla glad! och det var dessutom en riktigt bra dag med champagnefrukost, häng med klassen, utspring, flak, mottagning, förfest och slutligen utgång med alla andra studenter!
 
Midsommarafton. Jag skulle nog säga att det var min roligaste midsommar någonsin och jag såg ut sådär ↑ (håret var ofixat, passade på att fota medan det tortkade). Jag och ett stort gäng hängde i en kompis stuga och spelade kubb, grillade, dansade och diverse annat midsommrigt.
 
Midsommardagen. Dagen efter midsommarafton, alltså midsommardagen stod jag för maten hemma och till efterrätt blev det är galet god tårtliknande sak. mmm vad jag ska göra den igen i sommar!!


Sara Ekman

Åh så fina bilder!


blogg: http://aamaziing.se/
Emma Engström

Så otroligt vacker du är!! Kram


blogg: http://nouw.com/emmaengstroms
Matilda Berlin

Men guuuu vilka fantastiska bilder!! Helt otroligt <33


blogg: http://matildaberlin.se
emma

åh studenten var så bra!


blogg: http://nouw.se/islycka
Julia Svensson

Åh så gott!!


blogg: http://juliasvenssons.se
Pauline Hurtig

men vilket härligt inlägg! och så himla fiiiin!


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 21 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin