Sommarplaner 2018

 
Mitt årliga inlägg med sommarplaner är här. Är du nyfiken på vad jag hade för mig de tre senaste somrarna så hittar du dom inläggen här:  2015, 2016 & 2017. Till skillnad mot de tre senaste åren har jag inte fyra veckor semester i juli, utan i år jobbar jag heltid hela sommaren. Mitt schema är lite oklart så jag har inte kunnat planera in något. Min familj åker iväg med husvagnen och får jag någon dag ledig den vecka så hänger jag nog med dom. Det jag har inplanerat hittills är iallafall sensommar festival och ett bröllop nu i helgen. På mina lediga dagar kommer jag förmodligen chilla, bada, hänga med folk och jag hoppas på många mysiga grillkvällar.

Alice

Så mysigt med sensommar-festival och bröllop! ^^


blogg: http://lallizzlife.blogg.se
Sara Ekman

så kul med bröllop! :)


blogg: http://aamaziing.se/
My

Vad roligt att du kommer ner till oss och Sensommar :D Tyvärr jobbar jag hela den helgen så kan inte gå :( Ganska segt när det är festival precis där man bor...


blogg: http://mynordqvist.se
Jeanette

Tycker det låter som att du kommer få en bra sommar :)


blogg: http://devote.se/jea
Emma Engström

Jättehärliga planer du har!


blogg: http://nouw.com/emmaengstroms
Celine

Mysigt med en lugn sommar ändå!


blogg: http://nouw.com/celinelundqvists
Pauline Hurtig

vad kul med bröllop på lördag :D


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/

kom ihåg mig?

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 21 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com


  • Läsvärda inlägg

  • follow me @alicelindstroom    bloglovin