Look Fantastic

 
inlägget är ett samarbete
Jag har fått hem en väldigt spännande box. Lookfantastic är en sida jag beställt smink ifrån vid flera tillfällen och jag har länge varit intresserad av deras prenumerationsbox. Boxen som du får en en gång i månaden innehåller olika skönhetsproduker. Maj månads box, den jag fick hem, har temat beauty bazaar och innehåller 6 produkter till ett värde 960kr. Är du också sugen på att börja prenumerera gör du det enkelt här. Jag tänkte vi kunde ta en närmare titt på varje produkt:
 
Avant - RNA Serum - Ett serum som ska hjälpa mot ålderstecken. Den ska bli spännande att testa då jag älskar serum men aldrig testat eller hört talas om märket Avant.
 
ThisWorks - In Transit Camera Closeup - En produkt som jag har i mitt badrumsskål sedan förut och verkligen gillar, glad att jag har en backup tills min nuvarande tar slut!! Den är en mask, återfuktare och primer i ett och den gör att min hud ser såå mycket piggare och fräsch ut.
 
Skinrepublic - Bubble Purifying + Charcole Face Sheet Mask - Jag älskar charcoal masker, tycker dom verkligen rengör. Just en bubble mask har jag inte testat men jag ser fram emot att testa den här. Ska nog spara den till någon gång jag känner mig riktigt smutsig i ansiktet.
 
Sleek Makeup - Face Contour Kit Medium - Sleek var ett märke jag verkligen gillade förut, nu har jag gått vidare och hittat nya favoriter men det ska bli spännande jag testa denna med olika baser. Än så länge har jag bara testat den med en och den funkar riktigt bra.
 
Eyeko - Eye Do Liquid Eyeline - En vattenfast eyeliner som ska vara enkel att använda. Jag har nog inte använt eyeliner på över ett år nu, det är inte riktigt min grej men det är såsåså snyggt på andra.
 
Spotlight - Teeth Whitening Strips - Det här har nog de flesta av er koll på vad det är. Stripes som man lägger mot tänderna och låter dem verka. Jag har aldrig testat från det här märket så det ska bli spännande. Man ska använda dom flera gånger för att få bäst resultat, men redan efter en gång ser jag skillnad. Vi får se hur länge det håller.

Emma Engström

Denna box ser väldigt spännande ut! :D


blogg: http://nouw.com/emmaengstroms
emma

härlig box!


blogg: http://nouw.se/islycka
Linda

verkar vara en härlig box, jag premunerar på glossybox :)


blogg: http://www.nouw.com/LindaLinnros
Amanda

Åh vilken härlig box!!


blogg: http://amandalarsson.nu
Julia Svensson

åh så bra tips!


blogg: http://juliasvenssons.se
Linnea Kinis

kul att testa lite nya skönhetsprodukter :)


blogg: http://linneakinis.blogg.se/
NICOLE

Spännande produkter :D


blogg: http://nouw.com/nwistrand
Celine

Åh så fina saker i den boxen!


blogg: http://nouw.com/celinelundqvists
★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Vilken härlig box :D. Aldrig hört om denna tidigare :)


blogg: http://www.saramadeleine.se
Sara Ekman

Härlig box! :)


blogg: http://aamaziing.se/
Pauline Hurtig

så roligt :D


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/

kom ihåg mig?

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 21 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com


  • Läsvärda inlägg

  • follow me @alicelindstroom    bloglovin