Alicelindstrom

Inköp under Black Friday

 
Jag spenderade Black Friday i Luleå i år hos en kompis och som jag tidigare skrivit så spenderade vi säkert sju timmar med att gå runt i butiker. Jag köpte inte speciellt mycket men det jag köpte var saker som jag behövde. Det ni ser på bilden här ovan köpte jag i butiker och jag beställde även några saker hem samt att jag glömde fota de smycken jag köpte.
 
Iallafall så kom jag hem med ett juligt kuddfodral, juligt doftljus, ljus med nummer 1-24, duschtvål, underställ, träningssockar, träningsjacka och en tshirt (den kostade 23kr). Fyndade du något under black friday?


Celine

Åh är det där ljuset från Lagerhaus? Hade ett likadant förut och omg som jag älskade det!!! Jag köpte bara julklappar till min familj under black friday, pengar väl spenderade hihi! :)


blogg: http://nouw.com/celinelundqvists
JoJo

kul att du fyndade lite under black friday! :D


blogg: http://nouw.com/rockdoll
enna

Shoppingen är som mest lyckad när man hittat det man verkligen behövde :) Kram på dig


blogg: http://sayyeastofashion.blogg.se/
Sarah

Det är alltid lika roligt att fynda :) T-shirten var verkligen billig :O


blogg: http://CheerSarah.devote.se
Sara

vem älskar inte fynd !


blogg: http://snie.blogg.se
Pauline Hurtig

vad kul med fynd


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 21 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin