Alicelindstrom

Sommarmåsten 2018 - utvärdering

Nu kan man nog säga att sommaren är över och här kommer min utvärdering på mina sommarmåsten för sommaren 2018. Listan publicerade jag i början av sommaren och du hittar det inlägget här. Jag gjorden även en utvärdering på min sommar 2016, den hittar du här och 2017 härHade du några sommarmåsten i sommar?
 
Sova i husvagn Ja! Jag bodde några nätter i husvagn då jag hängde med familjen på en liten husvagnssemester. Det var riktigt mysigt!
Fota snygga mobilbilder Mobilbilder har jag fotat men om dom är snygga är en annan fråga. Det har blivit en del mobilbilder på bloggen och det har även dykt upp några på instagram.
Bra utgångar Det kan man nog säga. Jag har nog aldrig festat så mycket som jag gjort de tre senaste månaderna. Jag skulle nästan kunna säga att det varit något varje helg. 
Bada i havet Ja! Tack vare denna dundersommar har jag doppat mig väldigt många gånger i havet. Och inte bara doppat mig, jag har även stannat i en längre stund. Nästan som i Vietnam.
 
 
Sola utan att bränna mig JA! för första gången i mitt liv har jag kunnat sola utan att bränna mig efter 10 minuter, allt tack vare min grund från Asien. Jag brände mig ganska fint i ansiktet en gång men utom det så nope.
Åka på festival Rekord! 3 festivaler har jag hunnit med. NÖJD
 
Sensommar var en av de bästa helgerna på hela sommaren
 
Köpa glass vid en strand Det har inte hänt. Varför? alla gånger jag varit på en strand och varit sugen på glass har det funnit typ tre sorter kvar och såklart de minst godaste. 
Äta grillat Väldigt många gånger.
Baka somriga pajer Jag har faktiskt inte bakat någon paj än, men det blir nog ett gäng äppelpajer inom den närmaste tiden. Jag har bakat en krusbärskaka faktiskt. 
Plocka jordgubbar och hallon Vi måste ha haft rekordår i jordgubbar. Jag plockade 5 liter varannan dag när det fanns som mest.
Fota mycket Nej. Jag har nog aldrig rört kameran så lite som under den här sommaren. Och de få gånger jag gjort det har det varit för att fota ett samarbete eller liknande. 
Köpa fika på fabriksutförsäljning Jag har varit där en gång och det är jag nöjd med!
 
 
 
Mysa hos farmor och farfar Ja. Jag har varit där ganska så mycket under sommaren, mer än vanligt. Det har varit en jobbig sommar för oss alla men glad jag träffat så ofta ♥
Spendera en regnig dag framför serier Det har inte varit så mycket regniga dagar i sommar men absolut har jag spenderat en dag framför serier.
Härliga grillkvällar Jaa. Det har varit några riktigt bra grillkvällar med kompisar som slutat med fest.
Skratta Jorå det har jag.
Äta massor utav frukt och bär Yaas.
Äta pannkaks brunch Det har inte hänt men kommer absolut att hända nu i höst. 
Umgås med min familj Det tycker jag att jag har gjort. Speciellt de dagar vi var iväg med husvagnen. 
Göra ingenting en hel dag Har haft en hel del såna dagar. 
Blogga massor Senaste tiden har bloggen inte varit på topp, men i början av sommaren skulle jag säga att det var betydligt bättre. Kanske nästan så att det väger upp.
 
 
Besöka nya platser Jag var till Almelo och Amsterdam i augusti, där har jag inte varit tidigare. Jag har även besökt andra platser för första gången men dom är mindre spännande. 
Lyssna på somriga låtar JA! Är det bara jag eller har det släppts riktigt bra låtar i sommar? I mean ↓

Ida - foto & häst

Så roligt att läsa! Fina bilder också :)


blogg: http://idanilssonphoto.se/
Emma Engström

Jätteroligt att läsa! Önskar verkligen att kameran kunde ha varit framme lite oftare när den väl skulle ha varit det, haha! Tack för alla låtar <3


blogg: http://nouw.com/emmaengstrom
Celine

Du verkar ju ha hunnit med det mesta <3 Så drömmigt!


blogg: http://nouw.com/celinelundqvists
Angelica Wåhlin

Vad härligt att du fått så mycket gjort!


blogg: http://angelicawahlin.se/
Hanna

Åh va kul att få läsa 😍


blogg: http://nouw.com/fitnessinspiration
My Nordqvist

Så mycket du prickat av!! Underbart!


blogg: http://mynordqvist.se/
natalia

Så roligt att läsa :D


blogg: http://nouw.com/nattis
asta

Men gud va fint hår du har!


blogg: http://astabush.com
Pauline Hurtig

vilket himla roligt inlägg :D


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Maria at Inredningsvis

ÅHHH vad härliga bilder man saknar ju lätt sommaren :) Ha en fin ny vecka Kram Maria


blogg: http://inredningsvis.se/Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 21 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin