Designer genom åren #1

Jag visade i två tidigare inlägg några av mina headers genom åren, inlägg ett och två. Nu tänkte jag visa er mina designer genom åren för jag har faktiskt tagit en screen på de allra flesta och publicerat i min kategori "Bloggdesign". Vi börja längst bak i 2011...
 
En av mina första designer. Väldigt rosa, även om jag inte gillade rosa sådär supermycket back in 2011. Gomman hade dessutom 1 premenurant på bloglovin, wow! lovar att det var jag från en annan mejladress.
 
WOOW! Gumman hade flyttat upp menyn bredvid headern och jag undrar än idag vaför dropdown menyn svävar där till vänster? Borde kanske ha centrerat den, placerat rakt över headern samt flyttat den upp eller ner.
 
Min höst och halloween design 2011. Varför sticker headern ut över menyn om man får fråga.
 
Nu börjar det likna något. Men VARFÖR är blixten uppfälld, varför har grunden knapp ändrats sedan hösten och ehh a. varför svävar knapparna??
 
Den här designen minns jag så bra! den här bakgrunden använde jag på min juldesign den julen och när det sedan var dags att byta till en "vanlig" design behöll jag bakgrunden. Här exprimenterade jag stort men en fast sidomeny och en footer. Båda med lägre opacitet!

Tagga inför inlägg 2 och 3...
Kategori: Design, Tankar&Tips

Don't Worry Bout Me

 
Detta är nog tre av mina favoriter av alla bilder som togs på mig under resan. Ljuset på den första är verkligen magsikt!! Det blev aningen stressigt då solen var på väg ner, snabbt men några riktigt bra fick vi till! Kan ju tilläga att det är min snälla pojkvän som står bakom kameran.
Kategori: Foto, Myanmar 2019

Serier #27

De tidigare inläggen hittar du här: Del 1Del 2Del 3Del 4Del 5Del 6Del 7, Del 8Del 9Del 10Del 11Del 12 Del 13Del 14Del 15,  Del 16Del 17Del 18,  Del 19Del 20Del 21Del 22, Del 23Del 24Del 25, Del 26.
 
 
Game of Thrones.
Jag har stått emot denna serien i så många år! Jag minns att det var när jag gick på högstadiet som folk började prata om den. Men nu när min killa sa att han ville se den tänkte att jag skulle ge den en chans, även fast det inte är min vanliga typ av serie. Faktiskt så är den riktigt bra. Jag vet inte ens om jag ska förklara vad den handlar om, för jag vet inte vart jag ska börja. 3/5
Kategori: Tankar&Tips

Home Again

Efter ett väldigt många antal timmar senare är jag hemma. Resan hem gick bra och jag som aldrig lyckas somna på plan fick en lite stunds sömn. Under mellanlandningen i Bangkok blev det några köp på Victorias Secret och Starbucks. Två av mina favoriter. Än så länge känner jag inte så mycket av jetlagen, men det lär komma närmare kvällen.
 
Kategori: Myanmar 2019

Let’s go home

 
Idag börjar vi vår resa hemåt till Sverige. Jag har haft 2 magiska veckor och det känns lite tråkigt att lämna denna magiska plats med de finaste solnedgångarna. Jag har mängder av bilder som jag kan kolla tillbaka på, finns en hel del bilder i utkast som kommer snart. 

Hemresan känns aningen mindre kul, även om det ska bli skönt att komma hem. Vi har fyra flyg framför oss med mellanlandningar i Yangoon, Bangkok och Stockholm. Det kommer gå bra och jag ser fram emot flygplatsen i Yangoon. Där ska vi bränna de sista Kyat vi har kvar på godis och snacks, hellre det än att växla tillbaka de 30 000 Kyat vi har kvar. Vilket är typ 180kr. 
Kategori: Myanmar 2019

Badkarshäng

 
Här har det varit så galet varmt idag. Det blåser knappt så vi fick ta en biljardpaus efter lunch för att vila från solen. Efter tre gav jag upp och gick tillbaka till bungalowen och tappade upp en badkar. Det blev en liten photoshot och även ansiktsmasker. Ikväll får vi se vad som händer, men det blir nog lite shopping och mat. 

Kategori: Myanmar 2019

Mermaid

 
Pristine Mermid Resort heter hotellet vi bor på och passande nog står det en sjöjungfru ute i vattnet. Har ni några frågor angående min resa? Jag har fått några och har tänkt samla ihop alla frågor i ett inlägg. Så ställ dina frågor.
 
Nu börjar vi vara inne på de sista dagarna för på fredag går planen hem. Vi har en hel del planer och saker vi vill hinna med innan dess. Igår fotade vi massor av bilder, idag ska vi på massage och någon dag ska vi ta tag i att köpa souvernirer och lite sånt. 
Kategori: Foto, Myanmar 2019

Elefantgos

Titta bara på bebisen längst bak!!!!!! han var 9 månader, gulligast i världen och busade hela tiden. Han tog tag i min arm och vi hade dragkamp.
 
Min förmiddag spenderades med mitt nya favoritdjur, elefanter!! Vi blev uppockade på hotellet 07.15 och åkte bil fram till en flod. Där hoppade vi i en båt och åkte nästan en timme. Det var så fint, naturen, djuren, folket, allt. När vi kom fram till campet började vi med att ta lite bilder innan vi gick ner i floden tillsammans med elefanterna för att tvätta och borsta elefanterna. När vi var klara där tog vi oss in i djungeln till campet för att mata elefanterna, äta lokal mat själva och sedan fortsatte jag med goset medan Z spelade någon sport med lokalbefolkningen. Efter någon timme begav vi oss mot hotellet igen, bästa dagen!!
 
Jag kan ju även tillägga att elefanterna här har det bra. Dom är aldrig instängda och på campet har dom "burar" med 2-3 sidor samt tak, alltså kan dom gå vart dom själva vill. På nätterna går dom fritt i djungeln.
Kategori: Myanmar 2019

Det rullar på

Dagarna här rullar på och nu är det ganska precis en vecka sedan vi kom fram till hotellet. Det känns underbart att vi har en vecka kvar!! I vanliga fall har mina solresor varit en vecka långa. Allt här är riktigt bra, förutom vädret som idag var 39 grader, sol, ingen vind. Vågorna i havet som var 2.5 meter höga och slog omkull mig utan problem. Problem, hahha njaaa egentligen inte. Nu är jag nyduschade och snart ska vi ut på middagsjakt, aka dagens största problem. Det finns mest fisk, skaldjur, pommes och asiatiskt. Ingen av oss är ett superfan av varken skaldjur eller asiatiskt. Fisk och pommes har jag börjat tröttna på en aning nu. Men fisken är magisk här.
 
Kategori: Myanmar 2019

Paradise

Kategori: Foto, Myanmar 2019

3 pagodas

 
Idag blev det en tidig morgon med en utflykt. Jag, Z och vår privata driver besökte tre olika pagodas i staden Thandwe som är en närliggande stad. En pagoda är ett hinduisk eller buddistiskt tempel. Dom var riktigt fina, även om vi inte stannade länge. Efter tre tempel åkte vi till en marknad. Där köpte jag en mango, goals!
Kategori: Myanmar 2019

Hur är det möjligt

Det här är verkligen en av de finaste platser jag har besökt, bästa hotellet och hela hotellet är lyx lyx lyx. Dom städar rummen TVÅ gånger om dagen. Den andra gången bäddar dom upp sängen, drar för gardinerna , byter handdukar och fäller ner myggnätet/sänghimlen. Poolen är så fin, infinitypool som jag gillar, och det bästa av allt är nästan att vi större delen av tiden varit helt själva vid poolen. På stranden finns det solstolar i mängder så man behöver inte paxa. Vattnet är ljummet, stranden är vit och vattnet är blått. Maten är magisk!! Det finns väldigt mycket fisk då det finns en fiskeby i närheten och wow så gott det är! Ingen skolans torsk med pizzatäcke. Nejnej! Barracuda, Whits snapper osv vilket är perfekt för mig som är pescetarian. 
 
 
Såhär ser livet ut här. Vakna upp med havsutsikt, gofrukost från en stoooor buffe!
Kategori: Myanmar 2019

Dag 2

 
Nu har ungefär halva dag nummer två gått. Både idag och igår hängde vi vid och i poolen. Det är så jäkla varmt här men som tur är blåser det ganska bra samt är lite disigt. Fram emot klockan sex ikväll tänkte vi gå på en strandbar för att ta någon drink och kika på solnedgången. Sedan blir det en lite promenad till en restaurang som ska ha goda pastarätter. MUMMS!
 
Jag har så mycket bilder härifrån att visa er!! Ni kan följa mig på instagram där jag uppdaterar både på storyn och i flödet @alicelindstroom
Kategori: Myanmar 2019

Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 21 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com


Min BLOPPIS


  • Läsvärda inlägg

  • follow me @alicelindstroom    bloglovin