Alicelindstrom

Elefantgos

Titta bara på bebisen längst bak!!!!!! han var 9 månader, gulligast i världen och busade hela tiden. Han tog tag i min arm och vi hade dragkamp.
 
Min förmiddag spenderades med mitt nya favoritdjur, elefanter!! Vi blev uppockade på hotellet 07.15 och åkte bil fram till en flod. Där hoppade vi i en båt och åkte nästan en timme. Det var så fint, naturen, djuren, folket, allt. När vi kom fram till campet började vi med att ta lite bilder innan vi gick ner i floden tillsammans med elefanterna för att tvätta och borsta elefanterna. När vi var klara där tog vi oss in i djungeln till campet för att mata elefanterna, äta lokal mat själva och sedan fortsatte jag med goset medan Z spelade någon sport med lokalbefolkningen. Efter någon timme begav vi oss mot hotellet igen, bästa dagen!!
 
Jag kan ju även tillägga att elefanterna här har det bra. Dom är aldrig instängda och på campet har dom "burar" med 2-3 sidor samt tak, alltså kan dom gå vart dom själva vill. På nätterna går dom fritt i djungeln.

Saga

Nämen, vilka fina bilder och vad söt den lille var!


blogg: http://Nouw.com/saganilssons
lindajanssons - fashion

Men guuud så gosigt! Djur är världen det bästa😍🙌


blogg: http://lindajanssons.com
Emma Engström

Men åhh, vill ju också se elefanter!! Älskar dom <3


blogg: http://nouw.com/emmaengstrom
Sarah

Vilken spännande dag :)


blogg: http://CheerSarah.devote.se
Anita

Men så fina :D


blogg: http://siliiins.blogg.se/
Ida - foto & häst

Men åh så himla söta!! Så otroliga djur :D


blogg: http://prinsesc.blogg.se/
Pauline Hurtig

åh nej jag börjar typ gråta vad häftigt, Theodor skulle älska detta


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Linda

åh så vackert älskar verkligen elefanter!


blogg: http://www.nouw.com/LindaLinnrosVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin