Alicelindstrom

Ikea och en elefant

Idag gjorde jag och min kille en liten trip till Ikea. Vi köpte en byrå till hans syster och jag köpte lite småsaker som lakan, doftljus gardiner och en elefant. Hur söt? jag har verkligen snöat in mig på elefanter efter resan till Myanmar. 
 Ikväll blir det tacos till middag och sen ska vi ha filmkväll. 

lindajanssons - fashion

Åh elefanten 🙌 Man blir aldrig för gammal för mjukisdjur ju😅😍


blogg: http://lindajanssons.com
Ajli Müller

Men kolla, vad ni mår :D Älskar elefanten! Jag måste också få säga här att jag älskar att du skrev det fina svaret om Eriks ohälsa och min roll som anhörig, för du ska veta att det värmde. Det värmde något så jävulskt! Jag har aldrig tänkt det som "fint" men du påminde mig! Jag har nästan känt att det mer är "tjat" och oro och daltande. Men det är ju FAKTISKT så mycket kärlek inblandat i att hjälpa någon med psykisk ohälsa. Så TACK!


blogg: http://ajlimuller.se/
Sarah

Så gott med tacos!


blogg: http://CheerSarah.devote.se
Jeanette

Vad roligt med en tur till Ikea :)


blogg: http://nouw.com/jeanettek
Pauline Hurtig

en sån elefant har Theodor, så söt!


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin