Alicelindstrom

Let’s go home

 
Idag börjar vi vår resa hemåt till Sverige. Jag har haft 2 magiska veckor och det känns lite tråkigt att lämna denna magiska plats med de finaste solnedgångarna. Jag har mängder av bilder som jag kan kolla tillbaka på, finns en hel del bilder i utkast som kommer snart. 

Hemresan känns aningen mindre kul, även om det ska bli skönt att komma hem. Vi har fyra flyg framför oss med mellanlandningar i Yangoon, Bangkok och Stockholm. Det kommer gå bra och jag ser fram emot flygplatsen i Yangoon. Där ska vi bränna de sista Kyat vi har kvar på godis och snacks, hellre det än att växla tillbaka de 30 000 Kyat vi har kvar. Vilket är typ 180kr. 

Hilma Eklund

Förstår att det känns lite vemodigt att åka hemåt. Men nu börjar en härlig tid i Sverige också :)


blogg: http://www.nouw.com/hilma
Jeanette

Hoppas hemresan går smidigt och bra för er :)


blogg: http://nouw.com/jeanettek
MADDISENJ.SE - mode och föräldraskap

Hoppas hemresan gått bra- Ni ser verkligen ut att ha haft det magiskt :D


blogg: http://maddisenj.se
Matilda Berlin

Ser SÅ mycket fram emot att bildbomber som jag hoppas komma, för det ser verkligen ut att ha varit magiskt =) KRAM finaste <3


blogg: http://matildaberlin.seVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin