Alicelindstrom

Headers genom åren #2

Missade du min del ett med gamla headers så hittar du det inlägget HÄR.
 
Nu skuttar vi in i 2012. På den tiden hade jag lila underhår (lite urtvättat på bilderna) och lite väl mycket volym. Min fina kanin Bella fick såklart vara med på en bild. Denna headern var min första bildspel om jag inte minns helt fel. Vääääldigt coolt på den tiden och det var många som ville ha hjälp.
 
 
Den här var väl ändå aningen normal för att jag var 14 år? Vad mer ska jag säga?? Här hade jag iallafall upptäckt Photoshop!
Nytt år och under 2013 tar jag mina Photoshopskills till en ny nivå. Lägg gärna märket till mitt lila underhår samt min fina Mimmitröja som min pappa köpte till mig i Usa. Tycker fortfarande att den här designen jag hade till den här headern är fin!
 
 
Det här var min höst och vinterheader 2013. Jag vet inte om jag hade för mycket fritid eller om det faktiskt var så roligt att greja med bilder. Bilden på mig, träden och månen har jag fotat själv. Bilderna på djuren "lånade" jag på internet. Jag tycker fortfarande att den är lite småcool och fin, även om jag ser några saker jag vill ändra på nu på direkten!
 

Våren 2015. Här gick jag i nian och jag undrar fortfarande vad jag gjorde med mina ögonbryn???? Varför är dom så smala och kantiga?? Det blev till och med värre än såhär närmare sommaren. Men i övrigt så gillar jag headern. Fina färger och vårig.
 
 
Sist ut, som inte ens är speciellt rolig, är denna. Bilden fotade jag samma dag som min julavslutning i ettan på gymnasiet, alltså under 2015 men jag hade den som header den vintern. Sååå tyyyp 2016. Jag minns att jag tyckte den var så fin för att det snöade och ljuset var så bra.
 
Alla headers jag har haft sedan dess finns sparande i kategorin "design" så vill du se fler så är det bara att kika in där!

Amanda

Så himla kul att se hur du har förändrats och vad för bilder du haft genom åren 😃


blogg: http://amandalarsson.nu
Matilda

Nej vad kul att få se!! Alltså hur söt var du inte när du var liten, hihi! kram finaste <3


blogg: http://matildaberlin.se
Sara Ekman

Åh vad kul att se :D


blogg: http://aamaziing.se/
Elinor

Vilken rolig blogginlägg idé! Kul att få följa med bakåt i tiden lite!


blogg: http://nouw.com/elinoreriksson
Emma Engström

Håller med dig, på den sista bilden är det sjukt fint med snön!


blogg: http://nouw.com/emmaengstrom
Amanda Sofi

Vad roligt att titta tillbaka!


blogg: http://www.nouw.com/amandassofi
Ajli Müller

den där från 2013 är ju helt amaaaazing!! Åh, om du ågon gång börjar sälja designer igen kommer dat vara en sådan jag beställer, så satans snygga "kanter" med vattenfärgsstilen!


blogg: http://ajlimuller.se/
Celine

Den med renarna känner jag igen! Och gud vad det slog mig nu att jag tycker att du är så lik "Luna" från Harry Potter, lika söta båda två!


blogg: http://nouw.com/celinelundqvists
Angelica Wåhlin

Så kul att få se tillbaka!


blogg: http://angelicawahlin.se/
My Nordqvist

Så roligt att se! Kommer också ihåg när jag gjorde mitt första bildspel och vet inte hur många som jag fick hjälpa haha!!


blogg: http://mynordqvist.se/
Pauline Hurtig

så himla kul att se! :D


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
madabouttea.se

Kul att kolla tillbaka lite. Jag tror jag också har alla mina gammla headers sparade nånstans, haha


blogg: http://madabouttea.se/
Ida - foto & häst

Haha åh så roligt att se! Måste själv göra ett inlägg om min designutveckling, sååå himla roligt att se haha :')


blogg: http://prinsesc.blogg.se/







Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com





follow me @alicelindstroom



bloglovin