Alicelindstrom

Look Fantastic

- inlägget är ett samarbete -
 
 
Det känns som att det var nyss januariboxen kom men nu är årets andra box här. Först och främst, I LOVE färgen!! Den kommer helt klart bli en inredningsdetalj i mitt rum. Innehållet var även det bra.
 
Philip Kingsley - Maximizer - En spray för håret som her volym, håller håret på plats, ger glans samt minskar friss. Det låter perfekt och jag har testat den några gånger och gillar den.
 
Sleek - Face Form Palette - YAAS! Jag älskar att testa olika blushes, bronsers och highlighters. Sleek är ett märke jag använde en del förut men inte längre. Jag har absolut inget mot det och den här ska bli rolig att testa. Perfekt när man är på resande fot.
 
Lord & Berry - Matte Lipstick Pencil in Intimacy - Penna är den formula på läppstift som jag gillar minst. Kanske för att alla jag testat är hårda och torra. Den här var helt okej och färgen var riktigt fin!
 
Doucce - Punk Mascara - Något jag gillar att testa nytt mer än blush, bronser och highlight är mascaror. Denna är från ett märka jag aldrig hört talas om och jag har inte haft chansen att testa den ännu. Jag söker fortfarande efter the PERFECT one!
 
Emité - Rose Gold Eye Lash Curler - Jag är ganska säker på att jag har denna sedan innan. Jag fick hem den och testa den ett tag, tänkte att den skulle vara bra med tanke på det saftiga priset på över 200kr. Den visade sig inte uppfylla mina krav och jag gick fort tillbaka till min trogna från HM som kostade 39kr. 
 
Erno Laszlo - Deep Sea Mud Bar - Det här är nog det jag varit mest taggad på sen jag sett andras innehåll i boxen. Det är alltså en typ tvål som innehåller 26 mineraler som bland annat rengör och skyddar huden.
 
Pssst. Jag börjar få riktigt många skönhetsprodukter som inte ens är öppnade/endast testade. Eller dubletter som med ögonfransböjaren. Är du sugen på att köpa? slänge iväg ett mejl till blogg.alicelindstrom@hotmail.com


Sara Ekman

Så härlig box <3


blogg: http://aamaziing.se/
Matilda Berlin

Alltså HUR mycket älskar man inte paletten?? Den flyttade rakt ned i min sminkväska =) Kram <3


blogg: http://matildaberlin.se
Amanda Sofi

Vilket bra inlägg!


blogg: http://www.nouw.com/amandassofi
Elin

Men wooow vilken härlig box!! Hoppas du haft en superfin dag! Kram <3


blogg: http://elinelmersson.se
Pauline Hurtig

så kul :D


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Amanda

Åh så fina produkter!


blogg: http://amandalarsson.nuVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 21 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin