Alicelindstrom

Svar på frågor, del 2

Vart befinner du dig om 5 år? Förhoppningsvis har jag kommit på vad jag vill göra.

Vad är ditt drömyrke? Det är en svår fråga, jag önskar att jag visste.

Några bra serietips? JAAA!! Jag såg nyligen serien You på Netflix, fastnade totalt! Annars gillar jag Gossip Girl, Gilmore Girls, New Girl och Modern Family väldigt mycket. Har ni ett tips till mig??? känns som att jag konstant söker efter nya serier.
 
Ditt roligaste reseminne? Jag har rest en hel del om jag får säga det själv och jag har många riktigt bra och roliga minnen. Jag kan verkligen inte komma på ett som "sticker ut". Men det var väldigt roligt när jag var i USA med familjen och två damer frågade min pappa om vi är missionärer. Backpackingresan har jag såå många roliga minnen från. Från båtutflykterna, Full Moon Party eller när jag var själv i Hong Kong och levde på sushi och shoppade mest hela dagarna. 
 
bilder från Full Moon

Drömresmål just nu? Jag vill åka överallt!!!! Men just nu står USA, Qatar, Sri Lanka, Sydkorea och Myanmar högt upp på listan.

Ett resmål du gärna åker tillbaka till? USA har jag alltid velat åka tillbaka till, kanske inte just till samma ställen så vet inte om det räknas. Jag åker gärna tillbaka till Boracay i Filippinerna, Phu Quoc i Vietnam och Bali. Och Australien! Det är ett sånt stort land så jag såg bara en liten del när jag var där.
 
Ett resmål du absolut INTE åker tillbaka till? 
Kambodja. När jag backpackade spenderade vi två veckor i landet och det var absolut intressant och lärorikt då jag fick se så mycket. Vi besökte bland annat tortyrfängelset S-21 Toul Sleng som Pol Pot använde för att tortera sin egen befolkning samt en massgrav. Det var så hemskt att se hur fattigt landet fortfarande är, att människor än idag kliver på minor och oron av att jag själv skulle kliva på en mina fanns där. Även om chansen är liten. I Kambodja är 1 av 350 människor amputerade, hur sjukt? Jag är glad att jag åkte till Kambodja och såg det jag såg, men det var verkligen jobbigt och tårarna rann.
 
S-21 Toul Slein som tidigare var en skola men som Pol Pot och hans röda khmererna använde som tortyrfängelse från 1975-1979. det är 40 år sedan??!!??

Sara Ekman

Så kul att läsa!! :) Vill också besöka Sri Lanka och Sydkorea <3 USA är så fantastiskt resmål, finns så många vackra o häftiga platser där, jättefin natur!! :)


blogg: http://aamaziing.se/
Angelica Wåhlin

Oj, bara 40 år sen?


blogg: http://angelicawahlin.se/
Matilda Berlin

Men åhhh! Verkligen så himla kul att läsa!! Hade ingen aning om att Kambodja var så... Tack för att du delar med dig <3


blogg: http://matildaberlin.se
Emma Engström

Att få frågan om yrke är ju verkligen bland det svåraste att svara på!!


blogg: http://nouw.com/emmaengstrom
Amanda

Så roligt att läsa dina svar!


blogg: http://amandalarsson.nu
Elin

Så mysigt inlägg!! Hoppas du får en toppenfin vecka! Kram


blogg: http://elinelmersson.se
Amanda Sofi

Så fina rese minnen du verkar ha!


blogg: http://www.nouw.com/amandassofi
Sara Ekman

Ha en fin kväll <3


blogg: http://aamaziing.se/
Linda Jansson

Kul att läsa😊


blogg: http://lindajanssons.com/
Pauline Hurtig

roligt att läsa dina svar :D


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin