Alicelindstrom

Look Fantastic Januari

 
inlägget är ett samarbete
Look Fantastic, speciellt deras box, måste vara en av de bästa uppfinningarna. Januari är snart över och årets första box landade nyligen i min brevlåda. Detta var innehållet:
 
Dr. PawPaw - Original Clear Balm - En balm som kan användas på de flera torra områden, såsom naglar, läppar eller armbågar.
 
Popband - Active Hair Ties - En hårsnodd som inte bara är fin i håret utan även runt handleden. Jag tyckte dom var riktigt snygga och jag föredrar dessa framför "vanliga snoddar".
 
Swell - Ultimate Protect And Renew Serium - Jag älskar att testa nya produkter för håret, mitt blir alltid så torrt och frissigt under vinterhalvåret. Detta är ett serum som ska ta bort friss och ge glans bland annat.
 
Vitamasques - Gold Dust Sheet Mask - Jag gillar verkligen ansiktsmasker av alla olika slag och just denna innehåller guld dust och ska återfukta och lämna huden glansig. Den ska bli spännande att testa!
 
BelláPierre - Banana Setting Powder - Ett loose puder, alltså dom ett pulver, i en gul färg som ska vara perfekt för att sätta sminket. Jag har faktiskt testat den här förut men ger den gärna en ny chans.
 
First Aid Beauty - Coconut Skin Smoothie Priming Moisturiser - En ansiktskräm som samtidigt som den återfuktar huden även "smooths" (kommer inte på något bättre). Hur bra? Den går att använda både under smink och som den är.

Amanda

Jag fick nästan exakt dom där produkterna i en Glossybox förra året, bra produkter men tråkigt att dom inte uppdaterar lite!


blogg: http://amandalarsson.nu
ullie

roligt o testa lite nytt
fin söndag


blogg: http://weberskold.blogg.se
Sara Ekman

Härlig box :D


blogg: http://aamaziing.se/
Matilda Berlin

ÄLSKAR dessa boxar alltså! Så himla fantastiska!! Kram <3


blogg: http://matildaberlin.se
Alice

Åh, så mycket roliga grejer att testa! ^^


blogg: http://nouw.com/aliceemericsson
Yasmine

Så mycket spännande saker :D


blogg: http://www.yasmissy.blogg.se
Malin Rauf

Men åh bra grejer man fick i den boxen!


blogg: http://malinrauf.blogg.se
Pauline Hurtig

vad kul :D


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 21 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin