Alicelindstrom

Min födelsedag 2018

Förra året på min födelsedan, vilket är imorgon den 25 januari, hade jag ganska precis börjat min tre månader långa backpackingresa i Asien. Min födelsedag firades inte ett dugg och det var mest en resedag, aningen speciell och vääääldigt rolig. Vi flög från Singapore till Thailand och när klockan slog 00.00 åkte vi i en rulltrappa på flygplatsen i Bangkok och tjejerna sjöng för mig.
 
 
Sedan försökte vi få tag på en taxi som kunde köra oss till Lomprayah. Alla taxichafförer skrattade åt oss och tog bilder "i smyg" med sina mobiler. Vi fick tillslut en taxi vid 03 på natten och det visade sig att taxiresan tog sju timmar.... men vi hade kul ändå och körde drickeslek, utan dryck, hela natten. Chaffören måste trott vi varit höga när vi skrattade konstant och körde sten sax påse med honom, utan att han var med. Jag kände inte tjejerna jag reste med men efter de här sju timmarna i taxin visste vi en hel del om varandra.
 
 
Väl framme i Lomprayah fick vi ÄNTLIGEN lite mat och jag lyxade till det med pannkaka. I Lomprayah var vi bara någon timme då vi väntade på en båt som skulle ta oss till ön Koh Tao. Väl där checkade vi in på vårat hotell som var riktigt fint och sen gick vi ut för en middag. Jag åt pizza. Med frysgrönsaker från ICA. Mumms. Not. Sen fick jag äntligen sova efter att ha varit vaken forever.

Emma Engström

Alltså vilken himla häftig upplevelse!!


blogg: http://nouw.com/emmaengstrom
Amanda

Åh vad roligt och mysigt även om ni reste mycket på din födelsedag!


blogg: http://amandalarsson.nu
Ulrika Webersköld

oj men va mysigt ändå tycker ja
hoppas din dag varit bra o du får en fin start på helgen i morg kram kram


blogg: http://webeskold.blogg.se
Sara Ekman

Vilket kul minne :D


blogg: http://aamaziing.se/
Matilda Berlin

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN HJÄRTAT!!! Hoppas verkligen att du får en freaking amazing dag!!! <3


blogg: http://matildaberlin.seVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 21 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin