Alicelindstrom

Mina svagheter

Jag har två märken när det kommer till hår, kropp och hudvård som jag är extra svag för och det är typ det enda jag använder idag. Lyckat nog fick jag en del produkter från dessa två märken i julklapp så nu är jag fit for fight. Märkena jag snackar om är Lush och The Body Shop. Ingen av dom finns tyvärr i min stad, så jag får passa på att beställa eller köpa när jag är på resande fot.
 
 
Jag har använt shampoo och balsam från LUSH i minst två år. Mina favoriter är Rehab och American Cream, dom luktar sååååå gott!! Jag fick även en tvål som doftar päron. Från TBS fick jag en bodybutter i en av årets juldofter, Berry Bonbon samt en ny nattkräm då min nya är påväg att ta slut. Jag använder deras Aloe Vera och gillar den verkligen!

Sara Ekman

Härliga produkter :D


blogg: http://aamaziing.se/
Ida - foto & häst

Lush är verkligen amazing!! Älskar det också och har bara produkter från dem typ haha :D


blogg: http://prinsesc.blogg.se/
Pauline Hurtig

älskar lush :D


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Alice

Åh, älskar TBS, och deras Berry Bon Bon är ju uuuunderbar! Aldrig provat något från Lush dock!


blogg: http://nouw.com/aliceemericssonVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 21 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin