Alicelindstrom

Söndagslista

Bäst i veckan? Helgen. Jag har haft några mysiga dagar som bestått av tävling i ihopskruvning av bord vs stolar, skridskoåkning inklusive försök till att lära mig skjuta, mys och filmtittning.

Sämst i veckan? Att det har varit så kallt!! Är det kallare än -15 känner jag inte riktigt för att gå ut på en prommenad.

Veckans citat? Jag har inget citat för veckan. Möjligen Somethin'g bout you som jag hade som caption på en bild på instagram.

Veckans godaste måltid? Fredags då jag åt Sushi.

Nästa vecka ser jag fram emot? Nästa vecka har jag fullt upp och några riktigt roliga saker inplanerade. På torsdag ska jag klippa mig, vilket jag inte gjort sedan jag var på Bali i april. Jag ska då även färga mitt hår, sååå taggad!!! På fredag fyller jag år och då har jag planer hela dagen, ser egentligen inte fram emot att fylla år utan att göra roliga saker. Jag ska äta kladdkaka och dricka sprit, typ. På kvällen ska jag festa och sen ut på korgen där det är Hits For Kidz tema!!

Nästa vecka ser jag inte fram emot? Städa, handla, laga mat och sånt vardagligt. Jag behöver även gå och ta ett IDkort, hur tråkigt?

Måndagens planer? Imorgon måndag är planerna att handla och kanske träna. Jag håller just nu på med en designbeställning som förhoppningsvis blir klar för leverans imorgon. Vill du också ha en design? Mer info finns HÄÄÄÄÄR.

det går bra med att ta bilder på saker jag gör, not. Har en bild från helgen. 

Angelica Wåhlin

Kul att läsa! :)


blogg: http://angelicawahlin.se/
ullie

nä fattar inte heller att det ska va tråkigt att handla o städa o tvätt dagliga saker tråkigt =)


blogg: http://weberskold.blogg.se
Sara Ekman

Åh vad härligt o klippa o färga håret!! :)


blogg: http://aamaziing.se/
Jessica Högberg

Härlig sammanfattning! Önskar dej en magisk vecka=)


blogg: http://lchftrollet.blogg.se/
Sarah

Så kallt ni har det :/


blogg: http://CheerSarah.devote.seVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 21 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin