Alicelindstrom

2012_03_01

 
Dessa två bilder är fotade för PRECIS sju år sedan! Här skulle jag gå på sportlov om en dag och sedan åka till fjälls. Min fina Bella fick också vara med, sötaste hon som brukar somna i min famn upp och ner. Saknar nästan mitt lila hår och min OnePiece, den var länge sedan jag hade på mig!
Jag minns när jag postade de här bilderna back in 2012, då fick jag flera kommentarer om vad det står på min arm. Hahaha det var några som tyckte det skulle vara en bra idé att hålla fest mig och rita penisar på min arm med vattenfast penna. 

Sarah

Jag älskar Onepiece!


blogg: http://CheerSarah.devote.se
Amanda Sofi

OnePiece var ju de bästa!


blogg: http://www.nouw.com/amandassofi
Amanda

Så söta bilder! :)


blogg: http://amandalarsson.nu
enna

Kul med tillbakablickar ;) Kram


blogg: http://sayyeastofashion.blogg.se/
Hilma Eklund

Hihi åh så kul med tillbakablickar! 😊❤️


blogg: http://www.nouw.com/hilma
Ajli Müller

Gör du fortfarande designer, jag har så himla för mig att jag skulle lägga en beställning och det stod typ att du inte tog emot då! Men får jag beställa en design av dig nu då? :D :D


blogg: http://ajlimuller.se/
Sara Ekman

Men åh så söt!!


blogg: http://aamaziing.se/Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin