Alicelindstrom

Designer genom åren #3

Nuså kommer det sista inlägget i denna serie. Första delen och andra delen finns redan ute på bloggen.
 
Bilden är från när jag gick ut nian och bakgrunden tror jag är lite bokeh-inspirerad. Här hade jag väl insett är det är helt ok med en grå och stilren design.
 
Här hade jag börjat i gymnasiet och ville ha en "cool" design. Ehh? Absolut så var färgskalan okej men bakgrunden? Förför ser den spygrön ut och är så rörig??
 
Juldesignen 2014. Först och främst så gillar jag verkligen bakgrunden och headern, den är ett bildspel så bilderna byts. MEN mina rubriker? vad hände där? jag förstår att det ska föreställa ett band men näää.
 
En liten comeback för vattenfärgsheadern. Denna gång var designen väldigt stilrend med vitbakgrund och blommor bakom mig i headern. Faktiskt något jag skulle kunna ha idag!
 
Höst igen. För er som inte ser det så har jag här tagit tillbaka en grund som jag använder förut. Bara det att jag bytt header, bakgrund, färger och lite sånt. Snyggt med grått och headerbilden tycker jag är helt okej. 
 
Här har jag bara ändrat färger och sånt igen. Väääldigt bleka bilder på mig, varför redigerade jag mig själv så vit i ansiktet???? 
 
Det var väl här någonstans som jag tog mina julheaders next level. Här gick jag alltså upp i skogen. Med stativ, reflexskärm, en ljusslinga, julgranskulor och polkagrispinnar för att ta bilder? Även om detta sak föreställa min juldesign så är det tyvärr inte speciellt snöig. Tror även det var här mobilversionen kom till.
 
Hööööst! Nu börjar designerna bli så pass nya att det inte finns något roligt att klaga på eller påpeka. Hemlis, headerbilden är tagen under en sommardag men sen photoshopats lite höstigare. hihi 

Alice

Åh, dessa minns jag när du hade, hihi!


blogg: http://nouw.com/aliceemericsson
Hilma Eklund

Men gud vad roligt att få se alla olika headers du haft fina du! :D <3


blogg: http://www.nouw.com/hilma
Hanna

Så sjukt fina allihopa 😍


blogg: http://nouw.com/fitnessinspiration
Ida - foto & häst

Så snygga headerbilder du alltid har!! Så fint ljus :D


blogg: http://prinsesc.blogg.se/
Bunny Therése

Alla är väldigt fina och kreativa! :D


blogg: http://bunnydrugz.blogg.se/
enna

Vad fina :)


blogg: http://sayyeastofashion.blogg.se/
Sarah

Så många fina!


blogg: http://CheerSarah.devote.se
Pauline Hurtig

älskar att få se detta, så ofta du byter, jag har haft 5 olika bara på dessa 10 år


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Emma Engström

Så himla fina alltså! <3


blogg: http://nouw.com/emmaengstrom
Matilda Berlin

Fullkomligt älskar dom här inläggen alltså! Är verkligen SÅ kul att se hur det har sett ut genom tiderna =) Kram fina <3


blogg: http://matildaberlin.seVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin