Alicelindstrom

Sommar 2013

I början av sommaren var det grymt väder så hänge med kompisar och badade. Fick äntligen hem min iphone 5 ♥. På midsommar hade jag en "photoshoot" med mig själv, sen spenderade jag låång tid med att redigera en bild, viste inte hur jag ville ha den. Hängde med kompisar, käkade glass och den 17 juli satte jag mig i ett plan och flög till USA, i business klass..
 
Shoppade massa på stora malls, som Aroundel Mills Mall och White Mars. Åkte runt på vägarna i usa med GMCn, bodde i York, Aberdeen och New York. Men gjorde dagsturer till Hershey, Washington, Gettysburg, Baltimore. Käkade Ben&Jerry. Och på slutet bodde vi i New York, på manhattan. Upp i Empire State Building, besökte Central Park, Rockerfeller, Ground cero, Brooklyn Bridget osv. På slutet av sommaren var jag med kompisar och fotade lite då och då.
 
ÅHH haft en så magisk sommar! USA resan var verkligen det bästa på hela sommaren!! Verkligen en upplevelse! Så glad att vi åkte dit. Haft grymt kul annars också även fast vissa dagar varit otroligt sega! Idag är det dan som man aldrig trodde skulle komma, skolan. Men det är bara att börja tagga och planera nästa sommarlov.
Har du någon upplevelse/resa från ditt sommarlov som du minns?

Tess

Ser ut som en riktigt härligt sommar! :) Kram


blogg: http://tesswaltenburg.blogg.se
Amanda [SPONTAN]

Åh vilken härlig sommar du haft! OCH COTTON CANDY? Det lät ju hur gott som helst!

SVAR: Det var det verkligen :)


blogg: http://spontan.blogg.se
Anonym

Härliga bilder!

FrökenTV, bloggen om tv och film

fina bilder


blogg: http://efji.blogg.se/
frida

vill också till usa!


blogg: http://wecountingstars.blogg.se
Backenland - En bakblogg!

Superfina bilder!

Jag har faktiskt inte gjort något speciellt under lovet. Tycker om att bara vara hemma och göra ''ingenting''. ^^


blogg: http://backenland.blogg.se/
Simone Hallberg

Ser ut som du haft en jätte bra sommar! :)

Kika gärna in min blogg! :)


blogg: http://hallberg.blo.ggVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin