Alicelindstrom

Månadens box

Månadens glossybox. I min box fanns:
 
Fleur de Santé - Clarity eye contour cream - En återfuktande ögonkräm som dämpar linjer runt ögonen. Har inga specilla förväntningar eller något, använder inte ens ögonkräm ^^
 
Oriflame - The ONE power shine lipstick, lustrous nude - Ett läppstift med glans som återfuktar. Älskar verkligen färgen och gillar sätter det är glansigt på + att den luktar såå gott!
 
Panos Emporio - Deospray, Goldflower - Deospray, hmm den luktar riktigt gott, nästan parfym. Men den lilla sprayburken (till höger i guld) kostar 149:-, gaanska mycket för en deo. 
 
Models Own - Nail polish - Jag är riktigt svag för glitter nagellack och det där var riktigt snyggt "kinakonfetti" kallar man dom så? 
 
Mitchell and Peack - Body cream - En lyxig kroppskräm som mjukgör och ger näring. Luktar frescht och något som alltid är bra att ha.
 
Egyptian Magic - All Purpose skin cream (test.- En liten bonus i boxen. En test på en universalkräm som är återfuktande och läkande. Spännandespännande.
 
Prenumererar du på glossybox? Vad fick du i din box isåfall?

Kimmey ~ Kung varje dag

Spännande saker, nagellacket såg ju inte helt fel ut!


blogg: http://bimbolie.blogg.se
Andréa

Sv: tack så jätte mycket!

Såå fin header du har! Kul att du la ut och glossy box, jag har aldrig sett riktigt innehåll så kul att se vad du fick :)


blogg: http://andreab.blogg.se
emelie andersson

sv: nej verkligen inte, längtar så till sommaren nu :)


blogg: http://emeliiiiieandersson.blogg.se
Agnes Eriksson

har också glossybox, men fick inte riktigt likadant..
sv: åh taack! kram


blogg: http://www.agneseriksson.blogg.se
Lollee

Åh måste med börja prenumerera låter bra ju!


blogg: http://nattstad.se/galenilivet
Julia

Sv; Japp allt bra här! Fått tillbaka min dator igen efter den varit på service, den visade sig innehålla över 9000 virusfiler. Men nu är den som ny! ;)


blogg: http://juliaochhenneskamera.blogg.se
Agnes Eriksson

sv: jag fick detta --> http://agneseriksson.blogg.se/2014/march/glossobox.html#comment kraam


blogg: http://www.agneseriksson.blogg.seVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin