Alicelindstrom

Rabble

Här kommer ett tips på en heelt underbar app! Den heter Rabble.
I den appen får du olika erbjudanden på ställen/affärer (tex just nu Max, Scandic, Makeup store), på varor/produkter i matvaroaffärer (just nu bland annat tuggummi från extra, diam, shampoo) eller på webben (just nu ex the body shop, film2home, photobox)
 
Det kan vara helt underbara saker som gratis Crispy fries på MAX eller en gratis fotobok från fotobox! Här kan du läsa mer om erbjudandet på fotoboken, som jag tycker förövrigt ät grymt! Det ända du behöver betala är frakten? Ladda ner appen i din mobil och kolla vad det finns för erbjudanden nära dig eller på nätet.

Sanna Widman

Hejsan! :)
Nu är vinnarna av veckans blogg uppe. Kika in och anmäl dig jättegärna igen.

http://sannawidman.se/2014/april/veckans-bloggar-ny-omgang-3.html#comment

Ha en bra söndag :)


blogg: http://sannawidman.se
Amanda Lundkvist

bra app,har den själv :D trots att jag bor i Finland så har jag den själv eftersom jag brukar va å hälsa på hos kompisar i Sverige ibland så är det perfekt att få gratis ;) finns även freebee tror jag att den hette som man kan få gratis saker :)


blogg: http://mandacecilia.blogg.se/
Amanda Lundkvist

sv: gör det, gratis är gott ;)

tack är riktigt nöjd och det som är det bästa att nu behöver man inte gå med mascara hela tiden eftersom det ser ut som man skulle ha mascara på redan färdigt :D


blogg: http://mandacecilia.blogg.se/
Emma Broberg

åh rabble!! :D ha en fin kväll, kram. <3


blogg: http://emmaex.blogg.se/Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin