Alicelindstrom

Work hard play hard

Vet ni hur länge jag har jobbat med min nya design?? jag vet knappt själv men det var säkert över 4 veckor sen jag började. Den mesta kodningen har varit klar sen länge tillbaka. Men har haft riktigt header problem. Inte haft några ideér och då är det svårt att fixa bilder också. Men nu äntligen tror jag att jag har något på G. Har lagt undan plugget en stund och tänker jobba lite på min header i photoshop. Vill bara kunna byta bort min som jag har nu, hur kul är det lixom att ha granar med snö på våren? nej precis. 

Bexollila

Du är så duktig på att fixa din blogg. Önska ja också var så duktig hehe, och tror din header kommer bli hur bra som helst! du är så vacker med!


blogg: http://Http://nattstad.se/bexollila
elin stridh

det är fint själv då? :)


blogg: http://elincecilia.com/
Jen

Det e alltid små detaljer som krånglar tkr jag! Hoppas att det går bra för dig med headern å lycka till :)


blogg: http://rnbme.blogg.seVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin