Alicelindstrom

Mitt 2014

Jag fick hem min nya dator, en Mac Book Pro och vi fann varanndra på engång. Jag spelade innebandy matcher, tränade och fyllde även 16 år den 25e.
 
Ganska dålig på att fota under februari, fast det hände inte så mycket precis. Jag köpte lite smink, egentligen väldigt ointressant. Jag lekte med mitt hår och gjorde någon frissyr, ännu mer ointressant.
 
Mars var den svåraste månade att hitta bilder till. Jag hade iallafall sportlov och då åkte jag till fjällen. Där blev det skoteråkning, bräda och chill. Det var nog det ända intressanta som hände den månaden och där av endast bilder från veckan i fjälls.
 
April, då var det påsk och jag åt en kladdkaka med topping och marsipanfigurer. Träffade lite släkt under påsken och tydligen så åt jag jordgubbar med choklad. Verkar ha ätit mycket den månaden.
 
Maj var en bra månad. Det blev varmare, solen sken och jag köpte solglajjor och mina galet snygga Nike skor. I slutet av månaden åkte jag och klassen på klassresa till Göteborg. Några dagar med skratt, liseberg, shopping och tågkaos.
 
ÄNTLIGEN gick jag ut nian och grundskolan. Badade med kompisare, njöt av sommarlovet och 10 dagar efter avslutningen packade jag och familjen husvagnen full och åkte neråt. Det blev några dagar i Berlin innan vi fortsatte neråt i europa...
 
... sedan kom vi fram till Kroatien. Vi campade på medelhavets strand i nästan 2 veckor innan vi åkte uppåt igen och hamnade någon dag mitt bland alperna. Efter nästan 4 veckor utomlands kom vi hem i mitten av juli och jag fortsatte chilla. Det var även då det var dundervarmt så det blev en hel del häng på stranden.
 
Jag tog en sväng till huvudstaden och bodde hos min moster. Det blev en hel del shopping under några dagar. Annars hände inte så mycket, beställde hem några polaroidbilder och sen började jag gymnasiet...
 
Jag pluggade, pluggade, pluggade och åt äppelkaka typ. haha nä men en hel del plugg blev det och även en liten photoshoot med mig själv uppe på ett berg i skogen för att fixa några headerbilder.
 
Oktober var en ganska tråkig månad. Skolan rullade på, löven började falla och jag köpte de skönaste byxorna ever. Även tofflor, faktiskt så har jag på mig dom just nu... höhö
 
Jag fortsatte med skolan och träning på vardagarna och matcher och plugg på helgerna ungefär. Laget åkte på en roadtrip för att spela 4 matcher och bo på hotell under en helg. Det blev även en sväng på IKEA då jag köpte den snygga ljushållaren. Det var inte mycket sol och fotade väldigt lite.
 
Best time of the year. Jag ääääälskar tiden innan jul och wooow vad fort tiden har gått. Jag fick en vit jul och mängder av fina julklappar. Fram tills nu har jag knappt gjort något alls på mitt jullov. Och snart är det ett nytt år med nya möjligheter.
 
Det var mitt 2014 i bilder. Du hittar de tidigare åren här: 2011 del1, 2011 del2, 20122013 

NICOLE

Härliga bilder =)


blogg: http://nwistrand.forme.se
Amanda Persson

Jättefina bilder! Kram :)


blogg: http://aeperssons.blogg.se/
Ida

Så mysiga bilder!


blogg: http://alwaysida.blogg.se
NICOLE

SV jaa det är verkligen galet!! ;D


blogg: http://nwistrand.forme.se
jennifersgidlund.

Vilken fin års resumé du har gjort, superfina bilder!


blogg: http://barnett.blogg.se/
SARA EMILIA

Underbara bilder!


blogg: http://saraemilias.blogspot.fi
Pauline

vilken fin resumé :)


blogg: http://lillafrokenhurtig.se
Klara Andersson

Fin årsume!


blogg: http://klarrelito.blogg.se/
Emelie

Så många fina bilder! :D


blogg: http://ewelies.blogg.se
Angelica Bengtsson Fotografi

Låter som ett härligt och bra år! Gott nytt år på dig :)


blogg: http://angelicabengtsson.blogg.se
Prietha

LÅter som ett mysigt år! Vilken linje går du? :)


blogg: http://prietha.blogg.se/
Elin karlsson

Såå fina bilder! Gott nytt år fina du<3


blogg: http://baraaeelin.blogg.se/
Emma ♥

Gott nytt år finaste Alice!


blogg: http://fames.se/emmakarlsson
coffeeandcupcake.blogg.se

Ser ut som ett bra år :) Gott nytt år :)


blogg: http://coffeeandcupcake.blogg.se/
Kimmey ~ Kung varje dag

Härliga bilder! Ser ut som ett bra år!


blogg: http://bimbolie.blogg.se
Sofie Selling

Vad häftig blogg du har!
Och du verkar ha haft ett toppen år, fina bilder :)


blogg: http://sofieselling.blogg.se/Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin