Alicelindstrom

Lucka 2

 
För att vara med:
Lämna en kommentar på det här inlägget där du berättar vad för motiv du skulle vilja ha på ditt skal/skin (iphoneskal/dator/mobil/ipad mm.) om du vann. 
 
För extra chans att vinna:
Skriv ett inlägg på din blogg/instagram att du är med och tävlar i min julkalender. Länka till alicelindstrom.se och caseapp. Du får gärna låna den här bilden. Länka ditt inlägg i din kommentar.
 
Glöm inte din mejladress så jag kan kontakta dig om du vinner!
 
Tävlingen avslutas om en vecka, 13/12. Lycka till!
 
 
 Vinnaren i lucka 1 är Johanna E, stort grattis! Jag har mejlat dig så kolla din inkorg!

Alice

KOMMENTARER SOM INTE HAR MED INLÄGGET ATT GÖRA SKRIVS I INLÄGGET UNDER!


blogg: http://alicelindstrom.se
Linn Strömberg

Grym tävling :D
Jag vill ha ett kollage med bilder från min instagram eftersom att skalet blir mycket mer personligt då :D


blogg: http://cigarettesncush.blogg.se/
Myhrans

Skulle vilja sätta en gullig valp på mitt skal! :)

marica.myhre@hotmail.com


blogg: http://myhrans.devote.se
Amanda Simonsson

Ska göra ett collage med bilder på mig och min bästa vän och ge det till henne i julklapp för att hon betyder allt för mig ❤️


blogg: http://fotografenmedcanon.blogg.se
felicia

Om jag vinner skulle jag göra ett mobilskal med min avlidne och bästa vän Wilma, som var världens finaste hund men som nu äter ben uppe i himlen, jag vill alltid ha henne med mig trots att jag vet hon vakar över mig.

Catrin Monica Sandberg

Åh vad kul med tävling, jag skulle använda det till ett dator skal med en bild på mig och min pojkvän och sedan ge honom det i julklapp :) Så personligt och fint :)


blogg: http://Catrinmonica.devote.se
Josefin

Jag hade valt den här till min dator:
http://caseapp.se/skins/macbook-skins/macbook-air-13/hi

Moa Örnberg

Jag hade valt att göra ett mobilskal och sätta ihop ett collage av bilder som jag blir glad av, bland annat bilder på mig och min pojkvän, mina vänner och min familj. Då skulle jag bli glad varje gång jag såg skalet! :)


blogg: http://ornberg.blogg.se/
Anonym

Jag är med!

Maria Karlsson

Om jag fick chansen att vinna så skulle motivet på mitt skal vara en bild på kompisgänget som jag inte längre hinner träffa så ofta då vi alla pluggar på olika orter. Även om dem är långt borta så kommer det kännas som dem alltid är med om dem är på mitt mobilskal! :)

Malin

Jag är absolut med i tävlingen! På mitt egendesignade skal skulle jag vilja ha ett motiv av den sydspanska staden Cádiz där jag har pluggat flera gånger. Jag älskar stället och vill gärna bära med mig en del av det och kunna titta på en härlig sommardag i en av mina favoritstäder varenda gång jag tittar ner på mobilen!


blogg: http://maulun.blogg.se
Jennysen

Om jag vinner skulle jag gärna ha ett motiv ifrån en festival i Holland jag varit på där ljussättningen ser ut som stjärnor. Har den som bakgrund på min mobil också! :)


blogg: http://jennysen.spotlife.se
Anonym

Jag är med och skulle vilja ha på mig och mina två bästisar!

LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Jag är med! Jag har ingen iphone, men min bror har och jag vet inte vad jag ska ge honom i julklapp. Men kanske en egendesignat skal. Han ÄLSKAR hästar, det är hela hans liv. Så kanske ett skal på han och hans häst. Han har aldrig haft en egendesignat skal förut. Så det skulle vara en perfekt julklapp!


blogg: http://babustyle.forme.se
Emelie Pahlin

Jag är med och tävlar! Vinner jag skulle jag göra en fotocollage på blandade bilder från familjens senaste London resa, då London är min favoritstad. Varje gång jag skulle kolla på det på min mobil skulle jag blicka tillbaka till dom bästa dagarna och tänka att jag en dag snart kommer tillbaka dit, som en motivation. :)


blogg: http://photobyemelieee.blogg.se/
Theresia

Jag tror att jag skulle välja att göra antingen ett collage av bilder, Eller så skulle jag ta någon fin naturbild som jag tagit och skriva något citat som betyder mycket för mig och påminner om att trots att livet har sina jobbiga stunder så kommer det alltid solsken sen. Länken till mitt inlägg hittar du här --> http://sandahl.blogg.se/2015/december/tavlar-om-ett-mobilskal.html#comment :)


blogg: http://sandahl.blogg.se
Sanna

Skulle vilja göra ett skal på Beyoncé. Hon är min största förebild och hon betyder väldigt mycket för mig. Hon har inspirerat mig med så mycket sedan jag var liten så därför tycker jag det är kul att ha ett egetdesignat skal på min förebild!

Anonym

Jag skulle göra ett skal på mig och mina syskon och ge till min mamma i julklapp!

Anonym

Jag skulle göra ett skal på mig och mina syskon och ge till min mamma i julklapp!

Anonym

Jag skulle göra ett skal på mig och mina syskon och ge till min mamma i julklapp!

Emma

Jag skulle vilja ha mina 2 medryttar hästar som motiv ifall jag vann :)


blogg: http://www.emmajensennn.blogg.se
Sandra

Jag är också med med!
Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin