Alicelindstrom

Mitt 2015

WOHOOO det har blivit dax för min årliga tillbakablicks inlägg, faktiskt femte året jag gör det. Du hittar tidigare år här: 2011 del12011 del220122013, 2014
 
Jag fotade väldigt lite under januari. Några få på nyår och även när jag fyllde år. Så under januari hände knapp något intressant. Skolan som vanligt och jag fyllde 17år den 25.
 
Februari var ganska lik januari. Fotade väldigt lite under början av året har jag insett nu. Det blev några outfit bilder och även lite mat. 
 
Mars, snö och jag testade några tabletter som skulle få håret att växa. Vet inte om det hjälpte men mitt hår blev iallafall längre. Saknar det nu, klippte av en bit under hösten.
 
Apriiiiiiil. Det började äntligen vara ljust när jag kom hem från skolan, vilket ledde till fler bilder under månaden. Jag gjorde hemma gjort sushi och fotade bilder som sedan slutade som min vår och sommarheader.
 
Maj var en bra månad. Mycket prov men kännde mig peppad på sommarlov. Jag hade photoshoot med mig själv (eller vad man ens ska kalla det) i skogen och fotade flashtattoos i motljus. Fotade även blommor när dom började slå ut.
 
I juni gick jag på mitt första sommarlov under min tid på gymnasiet. Jag hade alltså överlevt ettan. Några få dagar ledigt och sen började jag mitt sommarjobb. Jobbade på dagarna och chillade mest på kvällarna. Beställde tydligen hem lite smink.
 
I juli var jag ledig. Då flög jag och familjen ner till England där vi först var i Salisbury innan vi förflyttade oss till London där vi avslutade resan. Vi var borta nästan två veckor. En höjdpunkt var väl High clear castle. Resten av månaden var jag ledig om jag inte minns fel så chillade nog mest bara.
 
I augusti började jag tvåan på gymnasiet, än så länge nöjd med min inriktning. Köpte min Rebecca Minkoff väska och myste i min nya A&F kofta. Hände inte så mycket under den månaden. 
 
Fotade bilder i skogen med tanke som header bilder. Minns hur sur jag var för att jag glömde fjärrutlösaren hemma men blev någon enstaka bild som gick att använda så gick väl hyffsat ändå. Fotade lite motljus och hade väl mycket i skolan.
 
I oktober köpte jag min ÄLSKADE iphone 6s i rose gold. Det var typ det enda som jag minns från den månaden. Kan inte ha hänt mycket annat så det blir väl allt jag har att säga om oktober.
 
November minns jag bara som att jag hade hyffsat mycket i skolan i perioder. Klippte mitt hår och bilden är innan, vill minns hur det såg ut då. I slutet av månaden bakade jag pepparkakor.
 
Årets sista månad fotade jag inte så mycket. Båda bilderna är faktiskt från julafton. Jag fick en vit jul, inte så mycket snö menmen, med sol. Så det är jag glad över. Bilden på mig och tomten, jaa det är en bild på mig och tomten. För utom jul i december så pluggade jag för ett fysikkursprov och julbakade och sånt. 
 
Sådäääär. Det var mitt 2015 i bilder. Insåg att jag fotade väldigt lite under de första månaderna menmen. Mitt år har gått mycket upp och ner men i helhet har det varit helt okej. Hoppas att ni hade ett bra 2015 och att 2016 blir ännu bättre! Gott nytt år på er!

angelicasvarld.blogg.se

Vilken underbar tillbaka blick på året!!

Ett gott slut på 2015 och ett gott nytt 2016 önskar jag er!
KRAM


blogg: http://angelicasvarld.blogg.se/
Felicia - Everyday - Fashion - Modeling

Roligt med årsresumé:) Gott nytt år! :)


blogg: http://feliciao.se/
Dixi Wonderland

Vilket fint inlägg, så roligt med tillbaka blickar :D


blogg: http://dixiwonderland.com/
Anonym

Vilka fina bilder! Låter som ett bra år du har haft :)

Elin

Vilka fina bilder :)

Anonym

Otroligt fina bilder, gott nytt år

Malin Thorell - hobbyfotograf

Ditt 2015 låter bra, hoppas ditt 2016 blir superbra! Gott nytt år :)


blogg: http://maaliinmaaria.se
Prietha

Så kul att läsa! Gott nytt år fina du!


blogg: http://prietha.se
Anonym

Fina bilder och gott nytt år!

Sara

Älskar dessa inläggen, är så kul o se hur andras år har varit. Gott nytt år och hoppas 2016 blir ett riktigt bra år!

Emelie Pahlin

Så roligt inlägg, kul att se tillbaka på! Och jättefina bilder du tagit :)


blogg: http://photobyemelieee.blogg.se/
Pauline Hurtig

så härliga bilder! fin tillbakablick


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Daniela

Vad fina bilder! Låter som ett bra år :) Gott nytt år på dig!


blogg: http://danielaaa.blogg.se
Amanda Jona [SPONTAN]

Så många härliga bilder, gott nytt år Alice! :)


blogg: http://spontan.blogg.se
jonna

Låter som ett bra år :)
Gott nytt år!


blogg: http://jonnaalm.blogg.se
Iza

Men alltså ditt hår!! Så fint!


blogg: http://izahannaelin.se
Hanna Olsson

Åh vad kort och skön årssumé! Alla andra jag tittat på har varit med flera flera bilder och långa texter! Jag gillade din haha. Kort och snygg :D


blogg: http://hhannis.blogg.se/Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin