Alicelindstrom

November boxen

 
Novermber boxen är kommit och jag älskar att den har lite jultema! Måste vara en av de finaste boxarna och innehållet tycker jag var helt okej. Jag fick:
 
Naobay - Calming Face Toner - Ett ansiktsvatten från Naobay, ett märke som jag flera gånger tidigare fått i boxar och tycker det är ett helt okej märke. Vattnet ska lugna och vårda huden och även rengöra den.
 
Maybeauty - The Incredible Face Gel - En ansiktsgel som exfolierar huden. Den tar bort döda hudceller, fett och smuts. Jag har tidigare testat deras ansiktsmask och den gillar jag verkligen, så ska bli kul att testa den här.
 
Make Up Store - Eye Pencil - Har fått en del grej från MUS, gillar det märket men brukar alltid bli lite missnöjd över färgerna. Den här gången gick jag en kajalpenna i lila. Den skulle gå att använda, men hade föredragit en annan färg som svart, brun eller vit. 
 
Être Bella Cosmetics - Golden Skin Caviar Eye Roll-On - En utslätande och uppiggande ögon-roll-on. Den svalkande gelen ska ge fukt och dämpa svullnader, området kring ögonen ska bli fastare och få mer lyster. Brukar inte riktigt tro på sång, men alltid roligt att testa nya produkter.
 
Balmi - Lip Balm Cube - Jag har sett såna här och varit sugen på att testa, så blev glad när jag såg att jag fått en i min box! Det är ett läppbalsam med naturliga ingredienser som ska återfukta läpparna. Min luktar riktigt gott, tror det är hallon.

Linn Strömberg

Bra innehåll ^^


blogg: http://cigarettesncush.blogg.se/
Julia HW

Så mysigt med jultemat!


blogg: http://juliahw.blogg.se
Amanda

Åh skulle också vilja prenumerera på glossybox :)


blogg: http://jaml.for.me
Catrin Monica Sandberg

Åh vad härligt! Vill också få hem en sådan :)


blogg: http://Catrinmonica.devote.se
ByJuliaP

Åh den boxen hade jag velat ha


blogg: http://byjuliap.blogg.se/
Louise

Skulle inte tacka nej till att prenumerera på glossybox alltså!! ;)


blogg: http://louiseamanda.se
Amanda

Sv: Ja jätte mysigt! :)


blogg: http://jaml.for.me
Cecilia

Åh, vad kul! :D Bra produkter!


blogg: http://cemy.blogg.se
Maja H

Så kul med glossybox!!


blogg: http://nouw.com/mmajah
linah

åh vilken nice design boxen hade:D!! <3


blogg: http://nouw.com/linaheveVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin