Alicelindstrom

Juli favoriter

 
Jag har helt seriöst använt smink två gånger under hela juli, sista kvällen i Turkiet och när vi firade min morfar. Alltså har jag inga sminkprodukter jag använt mycket och jag har inte heller testat något nyss. Men jag lyckades få ihop några favoriter i skönhetsväg iallafall.
 
The Body Shop Body Butter. Efter Turkiet resan blev jag torr och flagnade på flera ställen, räddaren i nöden blev då denna body butter. Den är fet och dessutom luktar den gott.
 
LUSH American Creme balsam. Mitt absoluta favoritbalsam. Håret blir mjuk och lent och luktar vanilj både i duschen och efter. Jag tog med mig till både Turkiet och Norge vilket jag är tacksam för då mitt hår inte blir så glatt utav klor, salt och mängder av sol.
 
True All Your Need Is Me hudkräm. Som jag nämde blev jag ganska flagnig efter resorna och denna har varit till stor hjälp. Den är nog bland de fetaste krämerna jag testat och var perfekt att lägga där jag var som torrast i ansiktet och även hårbotten där jag lyckades bränna mig.
 
LÓÉAL ansiktscreme. Den ansiktscreme som jag använt mest under månaden. Den är hyffsat lätt vilken känns bra under sommaren då jag även använder någon typ av solskydd och vill inte ha för mycket i ansiktet.
 
Déliceuse läppbalsam. Perfekt för torra läppar. Denna fick jag i glossybox för ganska länge sedan och den har använts flitigt sedan dess. Funderar på att köpa en ny då den luktar sååå gott!

freja lindsjö

älskar body shops produkter ! :)


blogg: http://frejamarley.nu
JUNITJEJ

Tack för dessa tips!


blogg: http://www.junitjejen.se
Tilda Barkselius

Kul att se vad du har för favoriter :)


blogg: http://fluring.blogg.se/
♫♪ sandra

nice!


blogg: http://www.sandramusic.spotlife.se
Felicia

Bra tips :D


blogg: http://frokentv.se
CAMILLAESI

kul inlägg :D och den bodyshops krämen har inte jag testat. Kan verkligen tänka mig att den luktar gott, alla bodyshops produkter gör det, haha


blogg: http://camillaesi.se
Amanda Jona [SPONTAN]

Så kul att få se :)


blogg: http://spontan.blogg.se
Anita

Åh :D


blogg: http://siliiins.blogg.se/
moamedalicia.blogg.se

Vilken skön känsla att inte behöva använda smink 😮 Kanske ska prova några produkter? 😍

Svar: jag hoppas också det löser sig tack snälla fina Alice ❤️


blogg: http://moamedalicia.blogg.se/
MALIN

Älskar Lush's och The body shop's produkter! Kram


blogg: http://malinkirstine.se
Pauline Hurtig

alltså lush och body shop <3


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin