Alicelindstrom

Glossybox: Augusti

 
Snart ny månad vilket betyder en ny box, denna innehöll:
 
Formula 10.0.6 - Ansiktsskrubb - En skonsam skrubb som innehåller pimpsten, havregryn och zink som ska vara bra för problemhy. Jag har en peeloffmask från 10.0.6 så den här är jag spännd på att testa då jag gillar masken. Hoppas den här vill hjälpa mig fixa mig hud som varit kaos på senaste.
 
Medusa's Makeup - Lipstick "Sugar Daddy" - För en gång skull fick jag ett läppstift i glossybox som är en färg jag använder dagligen. Den här är ett veganskt läppstift, brabra. Det var riktigt krämigt och hoppas på att det håller bra, ska testa det imorgon.
 
Benefit - Gimme Brow - Ett av mina favoritsminkmärken som jag inte lyckas hitta i Sverige förutom på Sephora (?). Denna gång fick jag en bryngel med fiber av marsmallowsextrakt. Den har en liten borste, vilket är himla bra för att forma brynen. Jag hoppas att den inte är för mörk, svårt att hitta bra bryn produkter när man är blond jue.
 
The Body Shop - Hamalayan Charcoal Purifying Glow Mask - En nyhet på TBS som ska appliceras på de områden som behöver blev av med orenheter. Jag älskar masker och det är alltid roligt att testa nya. Den här innehåller mycket spännande, bland annat grönt te från Japan och träkål av bambu från Himalaya.
 
Nabla Cosmetics - Eyeshadow Refil "Ground State" - En fin och höstig lilaaktig ögonskugga. Den är helt cruelty free och vegansk, gillas! Den kommer komma till användning senare i höst!

Ida

Har länge varit intresserad av att skaffa Glossybox, men tycker att det är mycket pengar... Tycker du att det är värt pengarna och får man bra produkter?


blogg: http://smifo.blogg.se/
N

Är lite sugen på Glossybox!


blogg: http://nouw.com/nathalienyren
Hanna Sahlqvist aka Hannavic

Men vad kuuul med glossybox!! :)

Många kramar från Hanna <3
www.hannavic.se


blogg: http://hannavic.se
linda

Åh så roligt med glossy box!!


blogg: http://lindaviktoria.se
Sara, 31 år Stockholm contact@saretta.se

Vilken härlig box!


blogg: http://sarettas.blogg.se/
Frida

Håller med, gillar att ha lite vardagsrutin ibland :) Nice prylar!


blogg: http://mischievous.se
Elin

Så mycket fin du fick!!


blogg: http://nouw.com/elinsfoto
Emelie Pahlin

Åhh vad spännande med en brynprodukt från Benefit, har länge velat testa dem! :)


blogg: http://photobyemelieee.blogg.se/
Amanda

Vilka fina produkter du fick!! :)


blogg: http://amandalarsson.nu
Pauline Hurtig

så kul! saknar boxen lite


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
♫♪ sandra

åh nice!


blogg: http://www.sandramusic.spotlife.seVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin