Alicelindstrom

Mina sociala medier

Ni vet att jag bloggar, men vilka andra sociala medier hänger jag på?? Jag har samlat ihop 4 av dom, kanske har glömt någon? Min snapchat är inte öppen, fått lite frågor om det. Jag lägger inte upp på min story så har ingen anledning att ha den öppen. Jag använder iallafall dom här:
 
Min favorit av alla sociala medier, INSTAGRAM. Där heter jag alicelindstroom och lägger upp några bilder i veckan. In och följ och gilla och lämna gärna ditt namn i en kommentar, jag behöver fler människor att följa! Du hittar mig här.
 
En medie där jag inte är speciellt aktiv, men gillar den ändå. YOUTUBE. Jag kollar på youtube dagligen, men det är väldigt sällan jag lägger upp något där. Det finns lite videos som ni kanske inte har sett, annars får du gärna lämna förslag på videos jag kan göra. Älskar ju att redigera. Du hittar min kanal här eller sök på "alice lindström".
 
WEHEARTIT. Jag använde den hela tiden förut, men nu använder den mest för att kolla på inso på smink, naglar, inredning, frisyrer och mat när jag behöver inspiration. Heter "alicelindstrom" där tror jag, min profil hittar du HÄR.
 
PINTEREST. Där finns typ allt och jag scrollar gärna där när jag har tråkigt och pinnar det jag gillar. In och följ, mitt konto hittar du här. Lämna gärna ditt namn så kan jag börja följa, vill ha mer uppdatering!

Netti Starby

Jag följer dig nu på instagram och hoppas att du vill följa mig tillbaka? Kram


blogg: http://nettistarby.blogg.se/
Tilda Barkselius

Kul att få se vilka sociala medier du använder :)


blogg: http://tilda.vione.se
Gabriella

Instagram är min favorit också!!


blogg: http://gabriellasigfridsson.devote.se
Frida

Visst :) nice! Jag har bara instagram förutom min blogg, kanske ska ta och dela med mig av den också :)


blogg: http://mischievous.se
♫♪ sandra

kul inlägg :)


blogg: http://www.sandramusic.spotlife.seVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin