Alicelindstrom

My summer 2016

Precis som de tre senaste åren kommer här en resume av min sommar 2016. Ni hittar tidigare år här: 20132014 & 2015.
 
Jag gick på sommarlov, vilket kändes ganska värdelöst då jag började jobba fyra dagar senare. Men jag jobbade på veckorna och helgerna spenderades med min kille. Tydligen åt jag även sushi med min mamma. Det hände inget speciellt under juni, förutom sommarlovet.
 
Midsommar och fortsatt jobb. Det händer verkligen  i n g e n t i n g . Jag jobbade tre veckor innan jag gick på semester i fem veckor, då var jag gladis!
 
Den andra juli satte jag och min kille oss på tåget påväg ner till Stockholm därifrån vi senare skulle flyga vidare mot Turkiet. Jag hade verkligen den perfekta veckan där! Sol, värme, bästa sällskapet och fint hotell. Det var även första gången jag reste utomlands själv och även första gången jag var borta så länge ifrån mina föräldrar. 
 
Veckan gick sjukt fort och den bjöd på god mat, mycket bad, skratt och massor utav mys! Saknar det verkligen och vi hade riktigt tur som kom hem 6 dagar innan det blev UD gick ut med att man inte ska resa till Turkiet. 
 
Jag kom hem en söndag kväll och då var det bara att tvätta och packa om för 16 timmar senare åkte jag iväg på nästa resa. Husvagnssemester med familjen i Norge. Jag som aldrig ens varit i det landet!! Hade en super mysig vecka även fast den var väldigt olik från veckan innan. I Norge åkte vi mycket bil och kollade på de "turistiga" sakerna. Till vänster, Atlanthavsvägen och till höger en våffla i Geiranger. 
 
Vi åkte upp och ner för Trollstigen, verkligen så mäktigt! Och det blev även en tur till den vackra Geiranger fjorden. Även fast det var mulet och lite småregnigt var det verkligen så fint över allt! Supermysigt husvagnsväder!
 
När vi kom hem från den lilla resa hade jag tre veckor kvar på min semester. De första två veckorna var det värmebölja och sol varje dag, hur perfekt? Dom dagarna tog jag det mest lugnt hemma. Solade, bakade, internetshoppade, myste och passade på göra allt som jag inte hunnit tidigare typ.
 
Min sista semester vecka åkte jag på en liten weekend. Lördagen spenderades på banan där jag körde pappas Porsche på banan första gånge. En turbo med 508 hästkrafter, såå jaa det går fort om man gasar. Det var verkligen så roligt, och efter det bodde jag och A på hotell och söndagen spenderades på ikea. Jag jobbade en vecka till och sista veckan innan skolan började blev det en båttur ut i skärgårn där vi gick runt på en mysig ö.
 
Det var mitt sommarlov i 16 bilder. Jag har gjort mer, men tror det här var några av de lite större grejerna och de tillfällerna jag faktiskt hade kameran med mig. Känns segt att sommaren är öven men jag har haft en bra sommar! Vad är ditt bästa minne från i somras?

ISA

vilka underbara bilder! saknar redan sommaren, hehe


blogg: http://isabyl.devote.se
Amanda

Så fina bilder! Låter som att du haft en riktigt härlig sommar :)


blogg: http://amandalarsson.nu
Anonym

Åh vilken mysig resumé :-)


blogg: http://lindaviktoria.se
Amanda Jona [SPONTAN]

Kul med en tillbakablick på sommaren! :)


blogg: http://spontan.blogg.se
Josse

Härliga bilder


blogg: http://nouw.com/josefinesoderberg
♫♪ sandra

härligt inlägg :)


blogg: http://www.sandramusic.spotlife.se
Pauline

Så roligt med resume :)


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se
Pauline

Så roligt med resume :)


blogg: http://Http://lillafrokenhurtig.blogg.se
Pauline

Så roligt med resume :)


blogg: http://Http://lillafrokenhurtig.blogg.seVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin