Alicelindstrom

Numera en trea

Jag lyckades tydligen bli förkyld i torsdags, helt utan anledning. Fredag var b2s och allt där var samma. Nya ansikten (ettorna), jag kallas nu för trea, lite nya kurser och lärare men annars var det samma. Jag har knappt gjort något i helgen, mest bara legat hemma och vilat. Känner mig så seg i kroppen och orkar verkligen inte bli sjuk, så håller tummarna för att jag är på bättringsvägen från min förkylning.
 
 
Jag skar precis upp en nektarin som jag tänkte äta tillsammans med en kopp te, flingor och någon serie. På jakt efter en ny att se så testar lite olika. Har jag nämt att jag brukar äta flingor som snacks? Dom där vanliga kellogs all bran är konstigt nog goda och känns mycket nyttigare än feta chips. 

Josse

Vad gott!

Hanna Sahlqvist aka Hannavic

Gud vad skönt att börja trean! :)

Många kramar från Hanna <3
www.hannavic.se


blogg: http://hannavic.se
Linda

Men gottis :-)


blogg: http://lindaviktoria.se
Frida

Ja det behövdes! Började kolla på Bates Motel och har redan kollat igenom första säsongen. Den är riktigt spännande och annorlunda


blogg: http://mischievous.se
linah

gott!


blogg: http://nouw.com/afroeve
Kaffehörnan

Ajdå stackare.


blogg: http://www.kaffehornan.se
Amanda

Krya på dig!! :)


blogg: http://amandalarsson.nu
Celine

Usch hatar det där med att man är trött och orkar inte göra nåt fast man ändå inte riktigt är sjuk än, har haft det så i flera veckor nu ://


blogg: http://celinelf.blogg.se
CAMILLAESI

krya <3


blogg: http://camillaesi.se
Josephine Stiles

Så tråkigt, krya på dig!


blogg: http://stiles.devote.se
Pauline Hurtig

åh krya på dig!


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin