Alicelindstrom

Porsche körning

Som jag berättade förra veckan skulle jag köra på att köra på bana för första gången idag. Så imorse strax efter sju åkte vi ner mot banan, min pappa och Porschen var där redan då han är "funktionär". Jag hann köra ett pass och sen när pappa körde började bilen ryka. Det var iallafall mycket roligare än vad jag trodde att köra. Efter några varv fick jag in "tänket" och lärde mig av mina misstag vid in och utgång i kurvorna och jag vågade öka farten. Det blev ingen mer körning och pappa får dra hem bilen igen. När jag inte körde fotade jag lite, så här under kommer en bild på pappa när han kör. Det regnade nästan hela dagen, tråkigt och blött menmen.
 
 
Jag och min pojkvän befinner oss nu på ett hotell där vi ska spendera natten och imorgon blir det heldag på IKEA. Tur jag har med mig lite bärhjälp. Det var bra planerat att jag inte behöver köra hem idag, känner att jag kört tillräckligt. Vi ska snart gå på relaxen och sen blir det middag och imorgon hotellfrukost!! yeyyyy

CAMILLAESI

vad läskigt att bilen började ryka :O


blogg: http://camillaesi.se
Amina

Men alltså hur cool är inte du? Kör bil på bana!? Wow... Jag önskar jag hade något sådär spännande och annorlunda intresse haha... Snart åker jag iväg på semester och får hotelldrulle jag med, längtar!


blogg: http://aminas.se
Jennifer Queen

Åh vad kul :D

Svar: Ja det var roligt förutom att himlen öppnade sig två gånger haha


blogg: http://thequeenie.blogg.se/
Anita

Kul :D


blogg: http://siliiins.blogg.se/
MALIN

Vad spännande och roligt det låter! Kram


blogg: http://malinkirstine.se/
Emelie Pahlin

Hoppas ni får en mysig övernattning, och så roligt med Ikea ju :D


blogg: http://photobyemelieee.blogg.se/
N

Vad roligt! :D


blogg: http://nouw.com/nathalienyren
linah

härligt:D!


blogg: http://nouw.com/afroeve
FrökenTV, bloggen om tv och film

åh mys med ikea!


blogg: http://efji.blogg.se/
Amanda Jona [SPONTAN]

Åh så roligt! :D


blogg: http://spontan.blogg.se
Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Kul att köra Porsche :D


blogg: http://blogg.anniesfotografier.seVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin