Alicelindstrom

Summer final

Vet ni hur mycket jag längtat till den här dagen? Okej det kanske var en liten överdrift men jaa jag är tagga. På vad? Sommar finalen av Pretty Little Liars jue! Den serien har gått upp och ner för mig, men just nu tycker jag den är riktigt bra och vill bara får svar på mina frågor och veta vad som händer. Dock får vi vänta till april på de tio sista avsnitten, tråkigt men fler andra bra serier börjar i höst så överlever nog. Vilken är din favorit serie atm?
 

Louise

Åh såg sista avsnittet alldeles nyss! Sååå bra, men sååå frustrerande att vi måste vänta till april för fortsättningen..


blogg: http://louiseamanda.se
Henrietta

Visste inte att sommarfinalen hade kommit ut! Gud vad jobbigt att man måste vänta ända till april för de sista :(


blogg: http://henrietta.vione.se
natalia

Så fin bild!


blogg: http://nouw.com/nattis
Julia Persson

Åååh pll är så bra!


blogg: http://nouw.com/juliaperssonn
Josefin

Jaaaaaa, ska se finalen ikv, astaggad verkligen. Min favorit serie atm är Game of thrones, 10/10. senaste avsnittet var dock redan innan sommaren och det är samma som med pll, den kommer tillbaka i april, så när den kommer tillbaka har man snart väntat ett år :O

Julia Svensson

Åh gud vilken fin bild!!


blogg: http://juliasvenssons.se
Heléna

Jättefin bild på dig! Jag har faktiskt inte ens sett den serien, men eftersom alla pratar om den så ska den nog få en chans vartefter. Just nu följer jag "The Night Manager", men det är ju bara en miniserie. Förutom det så väntar jag ivrigt på att säsong 4 av "Bron" ska sändas, men den kommer inte visas förrän under nästa år någon gång... Bara att ha tålamod och vänta.
Hoppas du får en fin kväll!
Kram <3


blogg: http://helna.blogg.se
Tilda Barkselius

Kommer resten av serien i april?? Försöker de ta död på oss alla hahah?


blogg: http://tilda.vione.se
Malin Thorell ♔

Satt och var helt spänd i slutet på avsnittet i morse när jag tittade på det, sen kom det nån enstaka tår, vill se resten nu och inte om över ett halvår!


blogg: http://pinkpiercing.blogg.se
natalia

Orange is the new black!


blogg: http://nouw.com/nattis
natalia

Orange is the new black!


blogg: http://nouw.com/nattis
Sofija

Fint hår:)


blogg: http://sofijasfashion.bloggo.nuVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin