Alicelindstrom

Januariboxen

 
Äntligen har jag även fått min box, känns som att jag fick min sent den här månaden. Den innehöll iallafall detta:
 
Cetaphil - Moistruzing Lotion - En återfuktande lotion som ska göra ansiktet mjukt och lent. Den kan även användas på kroppen. Alltid roligt att testa nya produkter, och på jakt efter en ny så kanske hittar en ny favorit.
 
Nicka K - FX Airbrush Beauty Sponge - Makeupsvamp med ergonomiskt grepp för en perfekt basmakeup. Jag har de senaste månaderna nästan bara använt sponge för att applicera foundation och concealer, så att testa en ny är toppen!
 
Mememe Cosmetics - Lip Glide, Playful Peach - Ett läppstift och läppenna i ett med en superpigmenterad formula och matt finish. Färgen är kanske inte min färg men ska testa den ändå.
 
Royal Apothic - Holland Park Cream Crème Body Moisturizer - En återfuktande bodylotion som gör huden len och smidig samtidigt som den mjukgör och reparerar. Äääälskar verkligen förpackningen! Både lådan och själva tuben. 
 
Glazel Visage - Pressed Rouge Mini - En rouge i en rosaaprikos färg. Jag är dåligt på att använda rouge men ska försöka bli bättre, har så många fina nu. 
 
Toms - Nellie Dellies Mörk Choklad - BONUS - älskar verkligen när man får något ätbart i glossyboxen. Den här gången var det en mörk choklad som är sötad med stevia. Alltså utan tillsatt socker. Jag är inget fan av mörk choklad men har tryckt i mig hela. 

Flisan

sv: jamen eller hur :D


blogg: http://nouw.com/fbb
Sigrid

Så kul! :)


blogg: http://nouw.com/sigridalicia
Emelie Pahlin

Fick min igår, och fick samma innehåll som dig. Blev väldigt nöjd :D


blogg: http://photobyemelieee.blogg.se/
Amanda Jona [SPONTAN]

Vilka härliga grejer den innehöll! :)


blogg: http://spontan.blogg.se
Louise

Åh vad kul! Vi fick nästan precis likadana produkter ;)


blogg: http://louiseamanda.se
Lis Mari

Är du nöjd med boxen? :)


blogg: http://lismari.blogg.se/
Kohlers - Toppbloggare- Makeup Artist - Skönhet och livsstil

Cetaphil är superbra!

- tack snälla!


blogg: http://kohlers.se
Boel

Härliga saker :D


blogg: http://musicwithboelish.blogg.se
Felicia - Everyday / Fashion / Modeling

Roligt med nya saker:)


blogg: http://feliciao.se/Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin