Alicelindstrom

Serier

 
Jag är en seriemänniska, äääälskar att kolla på serier och vill alltid ha en att "se när jag vill" och inte bara när den sänds 1 gång i veckan. Jag såg nyligen ikapp OITNB och är på jakt efter en ny. Kollar på PLL, TVD, Modern Family osv som sänds/har uppehåll just nu. Men skulle vilja hitta någon ny, såå bomba kommentarerna med serier!!!! På bilderna ser ni några av dom jag sett, tipsar om alla dom iallafall.

filippalofsved.se

Åh jag med! Ser just nu om the o.c för 4de gången haha fortfarande lika bra! :D


blogg: http://filippalofsved.se/
Carro

Vad är TVD? Kan du inte sätta ut namn till bilderna, känner inte igen alla :) gillar du bara typ "tonårs-serier" och komedi? Annars finns det en del jag kan tipsa om..

Svar: TVD=The Vampire Diaries. Jag har skrivit inlägg om (nästan) alla serier jag kollat på som finns under kategorin "Tankar & tips". Nej, gillar spänning och drama också. Typ det mesta utom skräck.
Alice Lindström

Celine

Är precis likadan med serier! Älskaaaar! Några bra är 90210, Once Upon A Time, New Girl, The 100, Shadowhunters (fast det har bara kommit ett avsnitt än hehe), The Big Bang Theory och Awkward! :D


blogg: http://celinelf.blogg.se
Celine

Är precis likadan med serier! Älskaaaar! Några bra är 90210, Once Upon A Time, New Girl, The 100, Shadowhunters (fast det har bara kommit ett avsnitt än hehe), The Big Bang Theory och Awkward! :D


blogg: http://celinelf.blogg.se
Elin

Älskar pll, friends & gossip girl!! De kan man kolla på hur många gånger som helst :) How I Met Your Mother är jättebra, den måste du se om du inte sett den! Sedan en lite mer okänd är Baby Daddy, jätterolig! :)


blogg: http://katteselin.blogg.se
Emelie Pahlin

Har faktiskt inte tips direkt, kollar bara på Friends, haha! :) Men har kollat lite på New Girl, och den är riktigt bra!


blogg: http://photobyemelieee.blogg.se/
Sanna

Vilken härlig inspo blogg du har! Så grym!!

Jag driver en skönhetsblogg som du jätte gärna får spana in om du har en minut över! :)

letstalkbeauty.se


blogg: http://www.letstalkbeauty.se
Boel

The shadow hunters (dock bara ett avsnitt ute, men sååå bra! Älskar böckerna :D). The Shannara Chronicles (bara få ute i den med), Super natural emh.... Det jag kom på nu!
JO Teen wolf också!


blogg: http://musicwithboelish.blogg.se
emelie

åh, jag älskar med serier!!! :D
Kollade nyss klart på breaking bad, gillade inte alls den först men sen blev det riktigt bra. Annars Suits, game of thrones, homelande,


blogg: http://nouw.com/emelieastemo
JoJo

jag älskar också att kolla på serier och kollar själv på tvd just nu :) jag måste tipsa om the originals, sjukt bra! :D

sv; ja det är det. det uppskattas verkligen! :)


blogg: http://nouw.com/rockdoll
johanna

Älskar också serier! PLL är min favorit!


blogg: http://nouw.com/jaxel
ISABELLA

Älskar också serier, finns sååå många bra!! Tips är Brooklyn Nine Nine, The Walking Dead, teen wolf, supernatural, game of thrones och chuck!! :)


blogg: http://isabella.vione.se
Lis Mari

Make it or break it, Sex and the City, Desperate Housewives, Supernatural, the O.C., Black books, Skins UK är några favoriter :)


blogg: http://lismari.blogg.se/
MATILDA

Vänner är ju roligaste serien haha tröttnar aldrig :D


blogg: http://matildays.se
Jeanette

Jag kollar på över 17 tv-serier, love it! Några av dom jag tittar på är Game of Thrones, Doctor Who, Supernatural, New Girl, The Big Bang Theory, Fear the Walking Dead, Scream Queens och Downton Abbey :)


blogg: http://nouw.com/jeanettekKoplik
Rebecka

Jessica Jones är en du måste se! Det är en originalserie från netflix och är såååå bra. The 100, Supernatural, Orphan Black, Sense8, How to get away with murder, The Fosters och Misfits är också i toppen av alla serier jag har sett :) De flesta finns på netflix.

Katarina

Åh jag älskar PLL!


blogg: http://mekatta.blogg.se/
Lisa

Åh Modern family är ju bara för underbart!


blogg: http://ljungbergs.devote.seVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin