Alicelindstrom

Maj favoriter

 
Konstigt att det redan är juni?? Vad hände med maj liksom? precis som tidigare månader kommer nu en månadsfavorit med fem produkter jag använt och älskat under maj månad.
 
Maybelling Fit Me Concealer. Använt den i flera år och kommer alltid tillbaka till den. Den funkar helt okej för sitt billiga pris. 
 
Lóréal Magic Nude Liquid Powder. Använt den lite extra i maj då jag tycker den passa perfekt under de varmare månaderna. Den har solskydd och håller väldigt länge i värmen. Inte den bästa täckningen men den suger.
 
NYX. Jag älskar nyx läppstift, just denna har jag haft länge och börjat använda igen. Har även andra färger på NYX matta läppstift men en nygamal favorit är den gär ljusrosa.
 
Dew the Hoola. Jag älskar alla Benefits produkter och när jag fick den här i en glossybox för en månad sedan blev jag riktigt glad. Den har snygg färg och är enkel att blanda ut.
 
So Susan Blush. Jag har faktiskt använt den som ögonskugga då jag tycker att den har den perfekta ljusrosa färgen. Den hade varit bättre om den inte varit skimmrig men ibland vill jag ha det också även fast jag föredrar matta skuggor.
 
Har du några produkter du använt extra mycket under maj månad? lämna gärna dom i en kommentar för älskar att testa nya produkter!

CAICAIS.BLOGG.SE~

Många saker man vill ha där!


blogg: http://caicais.blogg.se
Henrietta Nylund

Åh vilka bra produkter :)


blogg: http://ettass.blogg.se/
Gabriella

Roligt att se!! Kram


blogg: http://gabriellasigfridsson.devote.se
Tove Arvidsson

Älskar att se sådana tips, man kan alltid hitta något roligt :)


blogg: http://nouw.se/arvidssontove
Amanda Jona [SPONTAN]

Kul att få se :)


blogg: http://spontan.blogg.se
Ronja Therese

Håller med om att Fit Me Concealern är bra för sitt pris! :)


blogg: http://rtp.blogg.seVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin