Alicelindstrom

Popup fönster

Om du klickar där det står "Om mig" i min meny öppnas ett nytt fönster med bilder och information. I det här inlägget har jag tänkt förklara hur jag gjorde själva popup fönstret. Det är egentligen väldigt enkelt.
 
 
1. Skapa en bild i ex photoshop med det du vill ha i ditt popup fönster. Jag har som sagt information om mig, du kanske vill ha något helt annat. Ladda sedan upp bilden och kopiera url-adressen.
 
2. Kopiera koden i rutan här under och klistar in den ovanför </head> i din kodmall på alla sidor där du vill ha popupen.
 
 
3. Där det står "http://adressentilldinbild.se" byter du ut mot din kod från bilden du nyss laddade upp. Du kan även ändra storlek genom att ändra siffrorna som står vid width och height.
 
4. Koden här under klistarar du in där du vill ha länken. "Din text" kan du byta ut mot det du vill ska stå på länken innan och koden går att placeras ex i din meny.
 

Beatrice Jakobsson - Fotograf

Vilket bra tips! :)


blogg: http://beattriicee.blogg.se/
Dixi Wonderland

Vilket bra tips :)


blogg: http://dixiwonderland.com/
natalia

SÅ bra tips :D


blogg: http://nouw.com/nattis
Amanda

Kul tips! Även om jag inte bloggar på blogg.se :)


blogg: http://amandalarsson.nu
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Bra tips!


blogg: http://mariaanderzon.se/
Mallan

Åh men vad fiffigt! :)


blogg: http://majzans.vimedbarn.se
LIL' BABUSTYLE - Chronic pain warrior

Himla smart att ha så :)


blogg: http://babustyle.forme.se
FrökenTV, bloggen om tv och film

tack för tipset


blogg: http://efji.blogg.se/Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin