Alicelindstrom

Serier #7

Jag har tidigare skrivit flera inlägg med de flesta serierna jag sett. Tänkte att jag skulle fortsätta fylla på. De tidigare inläggen hittar du här:  Del 1Del 2Del 3Del 4Del 5, Del 6
 
How to get away with murder
Den senaste serien jag börjat se och som jag redan sett klart de två första säsongerna. Säsong 3 började förra veckan men saknar redan att inte kunna se hur många avsnitt jag vill. Den handlar om 5 ungdomar samt deras kriminella försvars professor. Den har allt! Spänning, romantik, drama. 5/5
 
Vill du ha tips på serier kan du kika in mina 6 tidigare inlägg jag länkar i början av inlägget. Har du tips på serier jag kan se får du gärna lämna en kommentar!

Amanda

Älskar den serien!!


blogg: http://amandalarsson.nu
mallan

Den vill jag börja se! :)


blogg: http://majzans.vimedbarn.se
Tilda Barkselius

Den verkar så himla bra!!


blogg: http://tilda.vione.co
Angelix

Den är såå bra!!!


blogg: http://www.devote.se/Angelix
Alice

SÅ bra tips!


blogg: http://www.alicem.devote.se
Emelie

Åh den serien måste jag se :)


blogg: http://eeolofsson.devote.se
Jessica - college student i nyc

Måste säga att jag gillade HTGAWM men tröttnade rätt snabbt efter säsong 1. Jag vet inte, känns så utdraget (precis som PLL..)

Anyways, förstår att du inte är klar men dessa fyra borde defenitivt vara uppe på din lista! Grey's Anatomy, House of Cards, Scandal och Lost!! Älskar dessa serier.


blogg: http://devote.se/jessicanyc
Alice

Inte sett den, tack för tipset! ^^


blogg: http://lallizzlife.blogg.seVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin