Alicelindstrom

Travel hacks / Packa smart

 *suitcase
Jag var, som ni nu nog vet, nyligen (inte längre då det här inlägget legat i utkast flera månader) på en trip till Australien. Vilket betydde att jag behövde packa ner allt jag kunde tänkas behöva i en resväska och gärna inte för stora eller för tunga saker. Jag har några tips jag lärt mig genom youtube och även saker jag fått ideér om själv, vilket betyder att här kommer det ett inlägg med packningstips! 
 

1. Sladdar och teknisk utrustning
Jag har de senaste resorna packat alla tekniska prylar så som kamera laddare, sladdar, telefonladdare, datormus osv i en necessär. Då har jag enkelt koll på vart allt hamnar och det minskar även trassel för alla sladdar.
 
2. Smycken utan trassel
Hur jobbigt är det inte när man reser och vill ha med smycken och när jag kommer fram är allt bara en klump? Jag lägger nu mera mina smycken i små smyckes påsar, dom jag fick dom i när jag köpte dom. Kanske ett halsband och armband i samma, man slipper trassel samtidigt som dom är lätta att hitta i resväskan.
 
3. Hygienartiklar utan kladd
Det har aldrigt hänt mig att shampot eller liknande har läckt under en flygning, men jag är gärna förberedd ändå och packar alltid mina duschprodukter i en sepparat necessär. Gärna som den på bilden av plast så den enkelt går att torka ur.
 
4. Hygien och skönhet kan ta mindre plats
Är du inte borta speciellt länge behöver du faktiskt inte ta med hela den stora schampo, balsam och duschkrämen. Jag brukar hälla över dom i mindre förpackningar, etc har jag min ansiktstvätt i en gammal munsköljsflaska som man fick på flyget. Duschkrämen i en gammal schampotest och schampo i en miniflaska från Lush. Istället för att ta med en stor lotion använder jag de minsta från The Body Shop som jag flera gånger fått hem via Glossybox. Antigen innehållet eller så häller jag över från min vanliga.
 
5. För smutstvätten
Till min smutstvätt använder jag en skopåse, just den på bilden är en från sas jag fått på flyget något gång. Perfekt då påsen andas ifall något skulle vara lite fuktigt. Enkelt när man kommer hem också då man vet att allt i påsen ska tvättas och man blandar inte rena och smutsiga underkläder.

Louise

Bra tips! :D


blogg: http://louiseelinore.com/
mammatillmirakel.blogg.se

Vilka toppentips!!! :)


blogg: http://mammatillmirakel.blogg.se/
Hanna

Ja men exakt !
Åh smart! :d


blogg: http://nouw.com/fitnessinspiration
Ida

Extremt bra tips, verkligen!!


blogg: http://iidajohansson.se
Erica

Vilka bra tips! :D Ska verkligen ta efter den med att lägga alla sladdar i en necessär.


blogg: http://lifebyerica.se
MALIN

Så himla bra tips! Kram


blogg: http://malinkirstine.se
Film&serier bloggen

VIlka bra tips - särskilt tipset med sladdarna, det ska jag komma ihåg nästa gång jag reser!


blogg: http://filmandserier.blogg.se
Angelica

Så bra tips som jag ska spara till nästa gång jag ska någonstans! Jag är verkligen sämst på att packa bra & smidigt, haha..


blogg: http://angelicawahlins.blogg.se
Miss Baby Peaches

Bra tips!


blogg: http://babypeaches.blogg.se/Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin