Alicelindstrom

Utvärdering av min mål 2017

IT'S TIME! 2018 är här vilket betyder att det är dags för mig att utvärdera målen jag hade under det gångna året. Mina mål under 2017 hittar du häär ifall du är intresserad av att läsa dom, annars kommer här en utvärdering. Som jag skrev för ett år sedan så är jag ingen nyårslöftenmänniska. Jag vill inte lova mig själv, eller andra saker, som jag med stor sannolikhet inte kommer hålla. Därför har jag valt att kalla den för mål.
 
PS. Jag har även länkat inlägg som handlar om det jag skriver i under varje punkt, så klicka gärna in om du vill läsa mer om min student, Australienresa eller liknande.
 
 
Utvärdering av mina mål 2017:
 
Ta studenten.
YAS! Nionde juni sprang jag ut ur skolan och sedan dess har jag inte satt en fot där inne. Jag hade en underbar studentdag med champagnefrukost, häng med klassen, utspring, flakåkning, mottagning och utgång på kvällen. Jag tog studenten och jag är helt okej nöjd med mina betyg. 
 
Fortsätta att inte äta chips, godis eller dricka läsk.
Den här känner jag verkligen att jag har lyckats med! Jag äter endast chips när jag har rest. Läsken har jag klarat mig utan (med undantag för jul och i drinkar som inte räknas enligt mig) och godis äter jag endast i form av choklad och klubbor. Good job!
 
Måla mina naglar "när det behövs". 
Det här är en punkt mina åsikter helt har ändrats i. Jag målade mina naglar i början av året men sedan slutade jag helt. Jag har knappt haft något på naglarna sedan juni och jag trivs himla bra. Mina naglar mår galet bra och har nog aldrig varit såhär långa och starka, så jag är nog lite rädd att om jag börjar måla dom så kommer dom gå av.
 
Åka utomlands.
Den här punkten trodde jag verkligen inte att jag skulle klara, även fast det var den jag ville klara allra mest. Under sommaren blev det ingen utlandsresa så det hela kändes väldigt kört. Men sen när pappa skrev till mig en seg måndag i augusti när jag satt på sommarjobbet och frågade om jag ville följa med till Australien på söndag, SEX DAGAR SENARE!!! då började jag typ gråta. Så jag fick min utlandsresa och dessutom till ett nytt land och ny kontinent. Alla mina inlägg från Australien är samlade här.
 
 
 
(Fortsätta) äta mindre kött och mer plantbaserat.
Jag slutade faktiskt helt med kött under december förra året och är idag pescetarian, vilket jag trivs riktigt bra med. Jag äter alltså fisk men inget kött. Havredryck, soyadryck och havrefresh är mina bästa vänner och jag dricker aldrig vanlig mjölk eller yoghurt förutom när det är i mat. Det är en punkt som jag klarat bättre än vad jag trodde.
 
Springa minst två gånger i veckan.
Jag tycker att jag har lyckats riktigt bra med den här punkten. Såklart finns det undantag under pollensäsongen, sjukdom och resor men över lag har jag hållit träningen igång. Yeyy
 
Köpa en vinterjacka. 
Jag fick lov att väldigt spontanköpa en i januari som inte var speciellt varm, väldigt tråkigt. MEEEEN jag hittade en varm och mysig när jag var i australien så den här punkten kan jag faktiskt bocka av. Jag har köpt mig en vinterjacka och kommer inte att frysa nå mer.
 
 
 
Stressa mindre.
Den här vet jag inte riktigt hur jag ska utvärdera. Jag har stressat, speciellt under våren då jag tog studenten. Men under hösten har jag verkligen försökt att ta det lugnt och jag kan idag göra saker som "jag inte hann" tidigare. Väldigt skönt, skyller allt på skolan. 
   
Åka på roadtrip.
Jag fick mig en roadtrip i sommras till Gotland där vi bodde en vecka i tält. Supermysigt och jag hade aldrig varit på Gotland innan så det var roligt att besöka en ny plats. Själva roadtripen blev inte lika lång som planerad. Det är kring 60 mil från mitt hus till Nynäshamn så resan dit tar bara en dag men det var verkligen så mysigt att komma bort och testa på livet i tält. Jag som är uppvuxen med husvagn.
 
 
Åka på en "resa" själv.
Det här blev inte av. Dock fick jag ett litet smakprov på det i Australien då jag var själv hela dagarna då pappa jobbade. Jag hade sällskap under resan dit (jag satt dock själv i Ekonomi för pappa flyger business) och jag hade sällskap till middagen. 
 
Fota mer.
Jag skulle inte säga att jag har fotat mer i år än tidigare. Vissa månader knappt något alls förutom det jag fotar till bloggen, medan jag andra månader fotat betydligt mer. Speciellt när jag varit utomlands/rest, då har jag nog fotat varje dag.
 
 
Köpa mindre ull, skin, dun, fjäder osv. 
Det var inte så svårt som jag trodde för ett år sedan att undvika produkter från djur. Som jag skrev hade jag lite problem med att hitta en vinterjacka men det löste sig. Jag lyckades hitta ett par sneakers från Adidas som inte var gjorda av skinn och en väska jag spanat länge på producerades i år utan skinn. Så det går.
 
Bada oftare i badkar.
Den största failen i år. ojoj jag tror jag har badat TVÅ gånger under 2017, vilket är mindre än någonsin. Jag har inget att skylla på men jag hade nog hoppats på att jag skulle ha gjort det oftare. 
 
Uppdatera och bli nöjdare med min garderob.
Det känns som att jag inte köpt speciellt mycket nya kläder under året, förutom i Australien. De kläder jag köpte där är jag väldigt nöjd med och efter min utrensning i somras så kan man nog säga att min garderob fått sig en uppdatering. Ingen stor men jag har plagg jag gillar.

Hanna

Super bra inlägg, riktigt kul att läsa :D


blogg: http://nouw.com/fitnessinspiration
Celine

Wow men du har ju nästan lyckats med allt! Så kul!


blogg: http://celinelf.blogg.se
Carro

Så bra du klarat dina mål! :)


blogg: http://nouw.com/carroat
FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

Vad roligt att läsa:)


blogg: http://feliciao.se/
NICOLE

Verkligen såå roligt att både utvärdera sina mål, och sen ta del av dina :) heja heja. dags att sätta upp nya mål att sträva mot :D


blogg: http://nwistrand.forme.se
NICOLE

Verkligen såå roligt att både utvärdera sina mål, och sen ta del av dina :) heja heja. dags att sätta upp nya mål att sträva mot :D


blogg: http://nwistrand.forme.se
Dixi Wonderland

Detta var riktigt kul att läsa :D


blogg: http://dixiwonderland.com/
MALINDENISE

Vilken härlig återblick! :D


blogg: http://devote.se/malindenise
Alice

Roligt att läsa, så duktig du är som lyckats med så mycket! ^^


blogg: http://lallizzlife.blogg.se
Julia Persson

Härligt att du klarade dina mål :)


blogg: http://nouw.com/juliaperssonn
Emelie Andersson

Åh vad roligt med en utvärdering! :)


blogg: http://nouw.com/emelieanderssoon
Pauline Hurtig

vad roligt! åh vill också på roadtripp på gotland!


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Gabriella

Åh så mycket du lyckats med, så roligt!! :D


blogg: http://gabriellasigfridsson.se
cecilia

såå bra inlägg!! :)


blogg: http://ceciliasalomonsson.devote.se
Denise

Åh vad kul att läsa! Och roligt att du har lyckats med så mycket! :D


blogg: http://hundlivet.se
Carro

Gott nytt år på dig! :)


blogg: http://nouw.com/carroat
Josefine Arvehall

Kul läsning! 😃


blogg: http://nouw.com/josefinearvehall
my

Åh vad roligt och bra jobbat av dig som lyckats med i princip alla mål :D


blogg: http://monkiapa.blogg.se/Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin