Alicelindstrom

Glossybox - Februari 2017

 
 Ett förvånaden bra innehåll tycker jag att februari månads box innehöll. Alla produkter kommer jag få användning av och många av dom dagligen. Gladast blev jag nog över parfymen, ögonfransböjaren och mascaran. Och dom andra två. haha
 
Maybelline - The Falsies Push Up Angel Mascara - En mascara som ska ge volym, längd och sepparera fransarna. Precis som jag ville ha det! Jag har aldrig varit besviken på en mascara från Maybelline så det ska bli roligt att testa den här.
 
Mudmasky - Facial Detox Purifying Recovery Mask - En mask med bland annat marockansk lera som sa rengöra, återfukta och balansera pH-värdet. Jag älskar masker och har redan hunnit testa den här, gillar den verkligen.
 
Beauty Made Easy - Lip Balm - Jag är en läppbalsam människa och har med mig ett överallt! Den här ska ge extra skydd mot kyliga temperaturer, prefekt under vintern alltså! Förpackningen var fin, inte så alla andra lipsyler.
 
Pick And Pinch - Eye Lash Curler Rose Copper - Först, färgen. Hur fin? För det andra borde jag inteförskaffat mig en ny för länge sedan. Den jag har nu köpte jag på HM för 49kr för måånga år sedan. Den här är betydligt dyrare och med säkerhet bättre!
 
Jeanne Arthes - L'Eau de Rose - Jag har aldrig, under de år jag haft Glossybox, fått hem en parfym!! Den här doften är feminin, fräsch och jag tycker den lyktar fruktigt och blommigt. Vilkete är i precis min smak. Jag älskar att testa nya parfymer och kanske har jag hitta ett nyttmärke att dofta på i butiker?

Therese

Fina saker du fick :)


blogg: http://theresequeen.com
Netti Starby

Åh vilka fina produkter! <3 Kramis


blogg: http://nettistarby.blogg.se/
carolines

Åh vilka roliga produkter :)


blogg: http://nouw.com/carolineanette
Ida

Vad mycket fint!! :D


blogg: http://iidajohansson.se/
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Men vad fin själva boxen är <3<3 LOVE


blogg: http://mariaanderzon.se/
Carro

Viken härlig Box :)


blogg: http://nouw.com/carroat
Annika

Ha en trevlig dag.


blogg: http://ladyochlufsen.blogg.se
Amanda

Vilka fina produkter du fick!! :)


blogg: http://amandalarsson.nu
Nathalie

Längtar tills min box kommer!! Väntar med spänd förväntan på parfymen! Perfekt ju, älskar nya dofter! 😍


blogg: http://naatly.seVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin