Alicelindstrom

"Vad ska du göra till hösten då?"

Jag ta, som ni kanske vet, studenten till våren och jag har verkligen börjat tröttna på frågan "Vad ska du göra till hösten?". Jag vet inte hur många gånger jag har fått den frågan och jag vet inte hur mycket tid jag har lagt ner på att komma på vad jag ska göra. Jag är inte 100% sugen på att plugga, dessutom vet jag inte till vad. Det är alltså ett litet problem för jag vill inte ta något bara för att.
 
Då jag vet att många av mina läsare är lite äldre än mig skulle gärna vilja veta hur ni gjorde. Pluggade du vidare direkt, isåfall till vad? Reste du, isåfall vart, hur när, med? Det skulle verkligen uppskattas om ni med lite mer erfarenhet vill dela med er, + att jag är väldigt nyfiken. 
 

Bella

Så fin bild på dig!


blogg: http://nouw.com/bellss
Amanda

Jag gjorde absolut ingenting! Jag gick hemma och funderade i över ett år (vilket man såklart inte behöver göra så länge) men jag hade inga planer och visste inte om jag ville plugga, tillslut började jag jobba, några av mina kompisar började plugga ett tag senare och vissa skaffade jobb. Känn ingen stress! Man måste absolut inte ha en plan redan nu :)


blogg: http://amandalarsson.nu
Gabriella

Såå fin bild, försår verkligen att man tröttnar på frågan!!


blogg: http://gabriellasigfridsson.devote.se
Beatrice Jakobsson - Fotograf

Det är verkligen en jobbig fråga! Själv så jobbade jag så mycket jag kunde och tre år efter studenten började jag plugga. (Foto) Önskar jag hade haft tiden och pengarna till att resa iväg! :)


blogg: http://beattriicee.blogg.se/
Carro

Jag pluggade ganska direkt. Det var skönt att vara utbildad ganska ung, men idag hade jag nog gjort det annorlunda. Jobbat ett tag och rest på någon långresa under en längre period :)


blogg: http://nouw.com/carroat
snie.blogg.se

jag började jobbade direkt efter skolan och har jobbat sen dess. började skola men hoppade av i termin 2 för det passade inte mig! svårt o veta vad man "vill bli".


blogg: http://snie.blogg.se/
Moa

Vad fint hår du har :)


blogg: http://moakandelin.devote.se
Dixi Wonderland

Jag tog studenten 2009 och det var då världsekonomin krachade. Jag var arbetslös i 1,5 år sen hoppade jag runt bland olika anställningar som callcenter, butiksjobb, lager jobb osv tills jag startade eget :)

Bästa tipset jag kan ge dig är att jobba. Då får du en uppfattning om vad du vill göra och då blir det enklare att välja inriktning på din utbildning. Att börja studera när du inte vet vad du vill känns onödigt, speciellt eftersom du antagligen kommer få ta csn lån. Har du möjlighet att resa så gör det om du vill :)


blogg: http://dixiwonderland.com/
Ida

Mycket intressant faktiskt! :)
Jag tog studenten 2014, alltså för 3 års sen! Jag jobbade på direkt efter och har under denna tiden också rest en hel del! :) Så nu till hösten ska jag söka in till högskolan. Jag tycker absolut att man ska ta ett år jobb/resa om man inte är säker på vad man vill plugga till! :) Hoppas du hittar vad du vill göra! Kram


blogg: http://iidajohansson.se
ajlimullersandvik.blogg.se

Jag pluggade direkt, Umeå universitet, lärarutbildningen. Det var toppen, bästa fem åren i mitt liv :)


blogg: http://ajlimullersandvik.blogg.se/
Felicia

jag jobbade typ ett år sen pluggade jag upp betyg å sen jobbade jag igen :). Nu är planen att söka en teaterutb.


blogg: http://frokentv.se
Pernilla Jungåker

Har du naturliga lockar eller lockar du ditt hår? Jag kan inte få mina att hålla så snyggt som du har :D


blogg: http://pärlan.se/
Pauline Hurtig

känner igen att man blev less på frågan. jag viste att jag ville plugga vidare till röntgensyrra men den börja i januari så då fick jag ett halv år till att jobba och bara vara, tog körkort och så, jätteskönt!


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Ida

Wow så himla fint hår du har!


blogg: http://nouw.com/idaesperiVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin